VRATILI NAM KOSOVO? Hrvatska televizija u udarnom terminu objavila mapu na kojoj je KOSOVO I METOHIJA u sastavu SRBIJE! (FOTO)

Autor:

Svet

19.04.2022

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorka pilula za Albance stigla je iz Zagreba!

VRATILI NAM KOSOVO? Hrvatska televizija u udarnom terminu objavila mapu na kojoj je KOSOVO I METOHIJA u sastavu SRBIJE! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter

Hrvatska televizija RTL emitovala je sinoć u udarnom terminu detaljnu mapu Balkana na kome se Kosovo i Metohija nalaze upravo tamo gde i treba - kao deo Srbije!

Tokom razgovora voditeljke Mojmire Pastorčić sa gostom na ekranu se pojavila mapa na kojoj je KiM prikazano kao deo Srbije iako je Zagreb odavno priznao nezavisnost Kosova.

- Iako je Hrvatska još 2008. priznala takozvanu Republiku Kosovo, sinoć je na hrvatskom RTL-u u udarnom terminu emitovana karta na kojoj je južna srpska pokrajina Kosovo i Metohija upravo tamo gde treba da bude - u granicama Srbije - piše u objavi koja kruži na društvenim mrežama.hit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Gordana (HTV)

20.04.2022 03:56

Svaka čast što ste Vi i Vaš list bili prvi koji ste prijavili grešku, ljepi pozdrav iz Hr!

Zoran

20.04.2022 08:08

Vratiće oni kosovo srbiji polako samo