Dobro je što kod nas nema MRTVIH i RANJENIH, taj sukob POGAĐA NAŠU ZEMLJU: Predsednik Vučić o posledicama rata u Ukrajini

Autor:

Vesti

17.04.2022

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije "Hit Tvit" na televiziji Pink.

Dobro je što kod nas nema MRTVIH i RANJENIH, taj sukob POGAĐA NAŠU ZEMLJU: Predsednik Vučić o posledicama rata u Ukrajini

Foto: Printskrin/RTV PINK

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je govorio o Rusiji i Ukrajini, i dodao da je od kako je sve počelo, bilo da je priznanje Donjecka i Luganska, ili od početka operacije, mi svi nalazimo u svetskom sukobu.

- To nije nešto što gledamo na televiziji. To je samo jedan deo. Dobro je što kod nas nema mrtvih i ranjenih. Ali je taj sukob nešto što pogađa našu zemlju. Kada čujete u Nemačkoj da ljudi prestanu da se kupaju zato što neće biti tople vode, ili čujete da ima ogromnih problema zato što više nema vozača. To je samo jedan deo posledica. Što se nas tiče, Hrvatska, koja je članica NATO i uvela sankcije Rusiji, ima sve pluseve na Zapadu i bolji kreditni rejting, izašla je na tržište kapitala. I umesto 0.80 koliko su mogli da zaduže zadužili su se za 2.97 - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading