PRVA ŠEŠELJEVA IZJAVA POSLE PUTINOVE ISTORIJSKE ODLUKE: Lider radikala pomenuo Srbiju i pritiske!

Autor:

Vesti

22.02.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj pozdravio je odluku predsednika Rusije Vladimira Putina da prizna Donjeck i Lugansk.

PRVA ŠEŠELJEVA IZJAVA POSLE PUTINOVE ISTORIJSKE ODLUKE: Lider radikala pomenuo Srbiju i pritiske!

Foto: printscreen

- Od srca čestitam i pružam podršku u ime Srpske radikalne stranke predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Vladimiroviću Putinu na odluci o priznanju Donjecke i Luganske Narodne Republike - izjavio je predsednik SRS Vojislav Šešelj.

Prema Šešeljevim rečima, Rusija je zaštitila narod Donjecke i Luganske Narodne Republike i podržala borbu za slobodu nepokolebljivog ruskog naroda u ovim republikama.

- Srbija ni pod kojim uslovima ne sme podleci pritisku i pridružiti se zapadnim sankcijama prema bratskoj Rusiji, a Srpska radikalna stranka će u sledecem sazivu Narodne skupštine inicirati priznanje Donjecke i Luganske Narodne Republike, kao i Krima i Sevastopolja, kao sastavnih delova Ruske Federacije. Mi srpski radikali smatramo da je budućnost srpskog naroda u vojnom i ekonomskom savezu sa Rusijom, jer jedino na taj način možemo da zaštitimo srpsku zemlju i srpsko nebo, energetsku sigurnost i ekonomski prosperitet - rekao je Vojislav Šešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading