DAJTE ĐILASU SEDATIVE, TAJKUNU ĆE SE SLOŠITI! Panović direktno u metu: Vučić ima podršku i Istoka i Zapada! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.02.2022

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Zoran Panović gostovao je jednoj od tajkunskih televizija pod kontrolom opozicije i tom prilikom đilasovcima sasuo istinu u lice.

DAJTE ĐILASU SEDATIVE, TAJKUNU ĆE SE SLOŠITI! Panović direktno u metu: Vučić ima podršku i Istoka i Zapada! (VIDEO)

Foto: printscreen

Zoran Panović

Panović je, naime, ocenio da režim u Beogradu predvođen predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ima podršku i Istoka i Zapada, a tu svoju tezu elaborirao je primerima brojnih poseta i sastanaka najviših zvaničnika sa srpskim rukovodstvom.

- Čitav niz sastanaka predsednika Vučića sa stranim državnicima dokaz je da vlast u Beogradu ima solidnu međunarodnu podršku i sa Istoka i sa Zapada - konstatovao je Panović nakon što je prethodno pobrojao svetske lidere sa kojima je razgovarao predsednik Vučić.

 

 

Podsetimo, kao što je Republika već pisala, Panović je nedavno i komentarisao poteze srpske opozicije i ocenio da je loše što opozicija napada vlast zbog auto-puteva i spomenika Stefanu Nemanji.

Panović je prokomentarisao i međunarodne okolnosti vezane za odnose Ukrajine i Rusije i način na koji Srbija balansirano pristupa toj problematici.

- Srbija deluje neutralno, pomirljivo, poziva na mir, toleranciju i razumevanje! Mislim da je po tom pitanju srpska diplomatija mnogo manje neurotična za razliku od hrvatske! - zaključio je Panović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (17)

Loading
Sandra

09.02.2022 12:21

Đilas ce se razboleti kad bude video koju podrsku Vučic ima!

Raša

09.02.2022 12:21

Điki tone sve dublje i dublje.

Stela

09.02.2022 13:07

Nemamo mi "režim u Beogradu" nego legalno izabranu vlast na demokratskim izborima.....

Homer

09.02.2022 13:08

Vučića podržava istok i zapad ali ni Đilas nije bez podrške, njega podržavaju Izetbegović sa zapadne strane i Kurti sa juga, malo li je.