KOLUMNISTA PANOVIĆ RAZORIO ĐILASOVCE: Vučić sa rezultatima pred građane, a opozicija sa napadima na puteve i spomenik (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

06.02.2022

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar i kolumnista Zoran Panović komentarisao je kampanju dela opozicije koju predvodi tajkun Dragan Đilas i napade na aktuelnu vlast u Srbiji

KOLUMNISTA PANOVIĆ RAZORIO ĐILASOVCE: Vučić sa rezultatima pred građane, a opozicija sa napadima na puteve i spomenik (VIDEO)

Foto: twitter.com/printscreen

"Kampanja vlasti će biti "DELA GOVORE", oni će pokušati da pokažu sve što su uradili i da se pohvale! Loše je da opozicija napada vlast oko auto-puteva i spomenika Stefanu Nemanji!" - rekao je Panović.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran Mitrović

07.02.2022 06:01

Osnovicu niko nikoga ne napada zbog auto puteva,već zbog transparentnosti kod biranja izvodjača i cene koju plaćamo za re puteve.Slicno je i sa spomenikom Stefanu Nemanji.Zasto bi cena spomenika bila tajna ako u pitanju nije korupcija.