KLASIČAN NOKAUT ZA DUKLJANSKOG DIKTATORA! Nećete šikanirati srpski narod: VUČIĆ PATOSIRAO ĐUKANOVIĆA, OVE REČI DALEKO ODZVANJAJU!

Autor: Republika

Vesti

08.02.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će uvek i na svakom mestu da osudi izrazito antisrpski pristup crnogorskog predsednika Mila Ðukanovića i kako je rekao, njegove izmišljotine i brutalne laži o malignom uticaju Srba i Srbije, o tome da su Srbi maligni narod sa malignim uticajem zajedno sa Rusima.

KLASIČAN NOKAUT ZA DUKLJANSKOG DIKTATORA! Nećete šikanirati srpski narod: VUČIĆ PATOSIRAO ĐUKANOVIĆA, OVE REČI DALEKO ODZVANJAJU!

Foto: Estock/ST

- Uvek ću da se protiv toga borim - poručio je Vučić.

Povodom Ðukanovićeve izjave posle smene predsednika crnogorske skupštine Alekse Bečić da je propala velikosrpska agresija na Crnu Goru, Vučić je rekao da se Ðukanoviću još priviđaju razlicite svari od, kako je rekao, "nekih dana kada su mu se priviđali razliciti snovi".

- Neka nastavi tako, ima pametnija posla da se bavi - poručio je Vučić i naveo da nema problem sa tim dok je Ðukanoviću on smetnja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- To je bolje dok ne pređe na srpski narod i srpsku crkvu. Odlično sam razumeo poruku. Nemam problem nisačim, ali on mora da zna da ću uvek da štitim srpski narod i da branim Srbiju, znam koliko to opasnosti nosi, znam sve - istakao je Vučić .


On je rekao da nije decak od 19 godina i da nije neiskusan u ovom poslu, ali da alternativu nema.

- Imam jednu zemlju i jedan narod. A da svaki put kada ne znate šta ćete sa svojom teskom ekonomskom situacijom, jer nema nijedne nove fabrike na severu Crne Gore, kada imate problem, za to budu krivi Srbija, Vučić i srpska crkva. Sram vas bilo, dosta vise s tim - poručio je Vučić.
Republika

Foto: Tanjug/AP

 

On je rekao i da je Srbija uvek spremna za razgovor i da nama oni koji se izjasnjavaju kao crnogorci nisu nizasta krivi, da su to nasa braća i prijatelji.


- Ne ugrozavamo nezavisnost Crne Gore, ali nećete šikanirati srpski narod misleći da niko ne sme da odgovori, sme i nastaviće da odgovara - rekao je Vučić.

Povodom pada crnogorske vlade rekao je da se time nije bavio i da neće, jer je to pitanje za drugu drzavu.

Vučić je primetio da je on kriv za sve i Ðukanoviću i Aljbinu Kurtiju, ali da može sa svima da razgovara, mada, kako kaže, ne vidi smisao razgovora ni sa Ðukanovihem ni sa Kurtijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Stojan

08.02.2022 07:41

Taj Djukanovic je totalno poludeo. Dali mu bas toliko odgovara kad ga tapsu po ramenu koljaci Srba ili hoce da se jos uvlaci nekome u zadnjicu, on pokusava ali ga izgubravaju njegova subraca po mrznji.

Odgovori 27 2
gale

08.02.2022 08:26

Vučic je uvek bio tu da zastiti svoj narod!

Odgovori 27 4
Zupan

08.02.2022 08:35

Dosta smo cutali na Djukanoviceve nebuloze i optuzbe.Koliko zeli da nas posvadja i rastavi toliko se sama Crna Gora okrece sama protiv njega.

Odgovori 28 1
Stevan

08.02.2022 14:50

Svaka čast predsedniku Aleksandru Vučić koji ima dosta tolerancije, vidi se da više nije mogao da ćuti. Dosta smo ćutali na Djukanovićeve nebuloze i prozivke i optužbe. On žarko želi da nas posvadja i rastavi toliko se sama Crna Gora okreće sama protiv njega.

Odgovori 23 2