Socijalisti: Ni jedna laž Đilas-Šolak medijske hobotnice neće nas uplašiti niti poremetiti u našem radu i borbi za Srbiju

Autor:

Vesti

27.01.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Pokreta socijalista Beograd ističe da će zajedno sa svojim predsednikom Aleksandrom Vulinom nastaviti da se bori za bolju i uspešniju zemlju uprkos brojnim napadima na njihov Pokret i predsednika.

Socijalisti: Ni jedna laž Đilas-Šolak medijske hobotnice neće nas uplašiti niti poremetiti u našem radu i borbi za Srbiju

Foto: Tanjug/O. TOSKIĆ

- Ni jedna laž Đilas-Šolak medijske hobotnice neće nas uplašiti niti poremetiti u našem radu i borbi za Srbiju. 

Objavljivanje lažnih vesti i informacija o našem predsedniku Vulinu i našim članovima u Đilasovom tabloidu "Direktno", nije neka posebna novost, baš kao što nije novost i to  da udruženja novinara i takozvani borci za ljudska prava ćute kada ovaj Đilasov tabloid objavi ličnu kartu člana Pokreta socijalista. 

Ne znamo kako je Đilasov tabloid "Direktno" od poplavljenog Lazarevca uspeo da vidi "Jovanjicu", ali znamo da ćemo uvek i u svakom trenutku, kako to partiji levice i priliči biti uz svoj narod onda kada su mu pomoć i podrška najpotrebniji, kao i te 2014. godine u Lazarevcu. 

Takođe, želimo da istaknemo da će naš član Stević Dragan podneti privatnu tužbu protiv tabloida "Direktno" zbog objavljivanja ličnih podataka i slike za koju ovaj tabloid tvrdi da potiče sa imanja "Jovanjica", iako Stević nikada nije bio na pomenutom imanju i iako je slika nastala prilikom povratka iz poplavljenog Lazarevca - poručili su iz Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading