PETKOVIĆ O PRIPREMI ATENTATA NA VUČIĆA: Naši građani veoma dobro umeju da razluče ko se za Srbiju bori, a ko bi da je obori

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

22.01.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić je odavno objavio bespoštedni rat kriminalnim organizacijama u Srbiji, a priprema atentata na njega je očito očajnički pokušaj osvete srušenih kriminalnih bosova, navodi se u izjavi člana Predsedništva SNS-a Petra Petkovića.

PETKOVIĆ O PRIPREMI ATENTATA NA VUČIĆA: Naši građani veoma dobro umeju da razluče ko se za Srbiju bori, a ko bi da je obori

Foto: Tanjug

Petković navodi da se ti bosovi nadaju da će, ukoliko uklone jednu osobu, moći da zagospodare Srbijom.

- Srbiju niko neće moći da blokira na putu razvoja kojim ju je nezaustavljivo poveo predsednik, jer moderna i uspešna Srbija je nacionalni projekat, i iza njega stoji, ne samo stranka na čijem je čelu predsednik Vučić, već i najširi slojevi našeg društva, spremni da brane ono što je poslednjih godina postignuto - saopštio je Petković.

On dodaje da su očekivani podsmeh i zluradost kojom su informaciju o pripremi atentata na predsednika, inače dobijenu iz relevantnih i kredibilnih izvora, propratili pojedini mediji i pojedinci.

Petković ocenjuje da takvi "nastupaju po nalogu jedne drugačije i možda i podmuklije grupe kriminalaca, koja bi takođe da prljavim novcem i na nasilan način preotme Srbiju".

- Srbija nije zemlja beslovesnih ljudi, i naši građani veoma dobro umeju da razluče ko se za Srbiju bori, a ko bi da je obori - poručio je on.

Dodao je da će Srbija nastaviti da nezaustavljivo ide napred i da se nikada neće pristati na povlačenje pred onima koji bi da "našu zemlju rastrgnu na komade".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ana

22.01.2022 12:47

Gradjani žele bolju i sigurnu budućnost, I prepoznaju rad I rezultate SNS ,naravno da ne žele one koji bi Srbiju da vrate u mračnu prošlost.

Darko

22.01.2022 15:23

Naislna opozicija je uletela u zamku i postala kriminalna organizacija.

Jug I Sever pun mafije

22.01.2022 16:07

To je vasa MAFIJA. Ima je na JUGU stadina PARTIZANA. Prvo njih ocistite To je grupa PRINCIPI" to je produzena ruka BELIVUKA. NJIH koristite zato cutite. Isti ste ko njih.