MISTERIJA NESTANKA JELENE ĐOKOVIĆ! Svi se pitaju šta se dešava sa Novakovom suprugom!?

Autor: Republika

Sport

27.01.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je u poslednjih 20-ak dana u žiži javnosti, a za to vreme njegova supruga Jelena je odlučila da se povuče iz javnosti.

MISTERIJA NESTANKA JELENE ĐOKOVIĆ! Svi se pitaju šta se dešava sa Novakovom suprugom!?

Foto: Tanjug/AP

Novak i Jelena Đoković

Najbolji teniser sveta našao se pod baražnom paljbom zapadnih medija zbog Australijan opena, odnosno zbog toga što se nije vakcinisao nakon čega je proteran iz Australije.

Dok je Novak proživljavao torturu u Melburnu, njegovi roditelji Srđan i Dijana, brat Đorđe i stric Goran su organizovali proteste ispred u beogradu, ispred Skupštine Srbije. Svi su primetili da tada sa njima nije bila i Novakova supruga Jelena.

Po povratku u Srbiju, Đoković se kratko zadržao u našoj zemlji, i potom otputovao u Crnu Goru. Novak je bio u Tivtu, Pljevljima, manastiru Ostrog... Ali, sa njim nije bilo Jelene. Poslednja "epizoda" desila se jutros, kada je Novak sa majkom i ocem prisustvovao liturgiji u Hramu Svetog Save, a njegova supruga ponovo nije bila kraj njega.

Sve ovo izazvalo je razna nagađanja u javnosti, zbog čega Jelene nema kraj supruga u verovatno najtežim trenucima u karijeri. Bar je nema u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr ANJA

27.01.2022 15:47

Jelene nema ni za lek,šta je sa njom,da i njoj nije otkazana viza?!!!