MEDIJSKA PRIPREMA ATENTATA! Isti recept kao sa Đinđićem sada primenjuju na Vučiću! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.01.2022

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informacije o planiranom atentatu na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje je srpskoj policiji javio Europol, večeras je saopštio ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, a izgleda da se medijska priprema atentata na Vučića već pripremala i to po istom “receptu” kao sa nekadašnjim premijerom Srbije, pokojnim Zoranom Đinđićem.

MEDIJSKA PRIPREMA ATENTATA! Isti recept kao sa Đinđićem sada primenjuju na Vučiću! (FOTO)

Foto: Republika

Naime, novinar opskurnog "Tabloida", Predrag Popović je pre dva dana ismevao informacije o pripremanom atentatu na predsednika Vučića kao što je to pre skoro 19 godina medijska mašinerija radila sa Zoranom Đinđićem.

Sa ovako ozbiljnom temom oni se šale, odnosno pripremaju teren. Medijska priprema atentata dobro je poznat recept još od slučaja ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića.

Ismevali su svaku opasnost kako bi narod pripremili na zlo u slučaju pokojnog premijera.

Isto to sada rade i sa predsednikom Vučićem.

Foto: Printscreen

 

Podsećamo, informaciju da se priprema atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića srpskoj policiji javio je Europol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading