ISTRAGOM ISTRAŽITI KO SU STVARNI NARUČIOCI ATENTATA NA VUČIĆA! Bečić: Duže vreme upozoravam na aktivnosti i planove pojedinih centara moći!

Autor:

Vesti

21.01.2022

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Bečić predsednik odbora za kontrolu službi bezbednosti reagovao je povodom najnovijih saznanja o planiranju atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ISTRAGOM ISTRAŽITI KO SU STVARNI NARUČIOCI ATENTATA NA VUČIĆA! Bečić: Duže vreme upozoravam na aktivnosti i planove pojedinih centara moći!

Foto: Tanjug/S.Radovanović

Već duže vreme upozoravam na aktivnosti i planove pojedinih centara moći i njihovu nameru da ugroze bezbednost predsednika Vučića, i da ne prezaju ni od fizičke likvidacije.

I ranije sam govorio ne samo o licima iz kriminalne sredine, već i o određenim visoko rangiranim pripadnicima policije nama susedne države koji su bili umešani u pripremu atentata na političara koji je po njima ugrožavao planove njihovih nalogodavca i njihov opstanak na vlasti.

I nije mi čudno što sada verovatno pružaju logistiku Zviceru za ovaj pakleni plan. U ovom trenutku je najvaznije da je atentat na predsednika Vučića sprečen. Ali još važnije je istragom potvrditi informacija o stvarnim naručiocima i finansijerima, jer će se samo na taj način cela hobotnica razotkriti i stati na put kriminalnoj mafijaškoj organizaciji.

Zbog toga kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti očekujem i od policije i celog bezbednosnog sektora maksimalno angažovanje na rasvetljavanju svih činjenica i pomnom ispitivanju svih operativnih informacija kojima raspolažu.

Siguran sam da će Direktor Bezbednosno Informativne agencije Bratislav Gašić i ministar Vulin ovu situaciju shvatiti veoma ozbiljno i da će istragu sprovesti do kraja, da neće dozvoliti da stvarni nalogodavci ostanu netaknuti, niti da u bilo kom trenutku dođe do ugrožavanja bezbednosti predsednika Vučića - rekao je Igor Bečić predsednik odbora za kontrolu službi bezbednosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading