PREDSEDNIK VUČIĆ VIDEOM POSLAO MOĆNU PORUKU: Rezultati su ono što ostaje (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

21.01.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu video o napretku Srbije u poslednjih nekoliko godina i poručio: "Rezultati su ono što ostaje".

PREDSEDNIK VUČIĆ VIDEOM POSLAO MOĆNU PORUKU: Rezultati su ono što ostaje (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

- Niko neće moći da sakrije činjenicu da je Srbija ekonomski napredovala, to ne možete da sakrijete. Nije Klinički centar u Beogradu izgrađen tek tako. Nije auto-put Miloš Veliki izgrađen zato što niko 70 godina nije hteo da ga gradi. Niko neće moći da izbriše činjenicu da smo u poslednjih nekoliko godina najviše novca uložili u hram Svetog Save. Niko neće moći da izbriše činjenicu ko je podigao spomenik Stefanu Nemanji. Ko je dao i na čiju inicijativu ime ulici Heroji sa Košara. Rezultati su ono što ostaje - poručio je predsednik Vučić u videu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cica

21.01.2022 17:58

Ovakvu buducnost slavice i nasa deca. Transparentni rezultati su kljuc aktuelne politike koja se sa punim praavom zalaze za građane