PREDSEDNIK SRBIJE NA BBC-U: Vučićeve reči podrške Đokoviću čuo CEO SVET (FOTO)

Autor:

Vesti

16.01.2022

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Predsednik je reči podrške našem teniseru uputio nakon glasanja.

PREDSEDNIK SRBIJE NA BBC-U: Vučićeve reči podrške Đokoviću čuo CEO SVET (FOTO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je reči podrške Novaku Đokoviću nakon što je odlučeno da naš teniser bude deportovan iz Australije. Ovu poruku preneo je i BBC, medij iz Velike Britanije koji prati ceo svet.

Vučić je ovu informaciju objavio na storiju na svom nalogu buducnostsrbijeav.

instagram.com/buducnostsrbijeav

 

Poruku koju je predsednik uputio Đokoviću mogli su da čuju gledaoci širom sveta, kad se uzme u obzir da je BBC medij koji se prati u mnogim državama.

Podsetimo, predsednik je reči podrške našem teniseru uputio nakon glasanja na referendumu.

instagram.com/buducnostsrbijeav

 

- Razgovarao sam malopre sa Novakom, i bodrio ga, i rekao sam mu da jedva čekam da dođe u Srbiju i vrati se u svoju zemlju, i da bude tamo gde je uvek dobrodošao. Da 11 dana maltretirate najboljeg tenisera, pa da mu posle 11 dana uručite odluku koji ste doneli prvog dana - kazao je predsednik nakon glasanja.

Bonus video:

Komentari (7)

Loading
Ja

16.01.2022 15:18

Dobro si ti proao druze, mogli su da te osude za genocid i za nehumano igranje tenisa, pa i u hag, sudjeno je sto si SRBIN, A sudio ti je rio-tinto. VOLIMO TE NOLE

Nevena

16.01.2022 16:17

Reči podrške Noletu u ovom času znače mnogo , a ima ih u porodici, većini građana Srbije , krugu prijatelja i fanova , pa i samog predsednika!

Milosav Todić

16.01.2022 17:26

@Nevena - Novak ostaje Novak,a ološ?pa šta drugo,nego ološ.

Mirko

16.01.2022 16:57

Kad je Australija bila u plamenu Novak je nesebično donirao za pomoć. Tada su pisani hvalospevi, a sad ga tretirali kao kriminalca i ako su svi dokumenti bili uredu. To im se nemože oprostiti. Jednom će im se to razbiti o glavu.