SAZNAJEMO, JEREMIĆ SE SVETI ĐILASU! Pukla tikva: Lider Narodne stranke gura svog čoveka u trku za predsednika!

Autor: Republika

Vesti

13.01.2022

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznaje portal Republika, lider Narodne stranke Vuk Jeremić kandidovaće Miroslava Aleksića, svog najbližeg saradnika i potpredsednika NS, za predsednika Srbije.

SAZNAJEMO, JEREMIĆ SE SVETI ĐILASU! Pukla tikva: Lider Narodne stranke gura svog čoveka u trku za predsednika!

Foto: Printscreen/N1/Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Prema pouzdanim izvorima iz Narodne stranke, ovo je svojevrsna osveta Vuka Jeremića Draganu Đilasu zbog toga što je pre dva meseca mimo znanja predsednika NS pregovarao sa Zdravkom Ponošem, visokim funkcionerom NS, o eventualnoj kandidaturi za predsednika države.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Miroslav Aleksić

Kada je to otkriveno odnosi Jeremića i Đilasa, koji ionako nisu bili naročito dobri, dodatno su zahvaldneli, dok je Ponoš napustio Narodnu stranku.

Miroslav Aleksić je bivši predsednik opštine Trstenik i jedan od retkih visokih funkcionera NS koji su ostali uz Jeremića (napustili ga Vladimir Vučinić, Borivoje Borović, Vladimir Kovačević...).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Hercegov grad

13.01.2022 12:53

Nasli za kandidaturu Ponoda,loseg vojnika kome je mesto u Generalstabu pripalo po odluci Tadica,a posteni generali nisu mogli doci do tig mesta,neki su i poslati u Brisel da se sklone sa puta nesposobnom Ponosu!