MOLIM SVE DA NE IZAZIVAJU DRŽAVU, REAGOVAĆEMO: Vučić poslao kristalno jasne poruke iz Priboja!

Autor: Republika

Vesti

12.01.2022

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je njegov posao kao predsednika Srbije da umiri uzavrele strasti u Priboju i Zapadnoj Srbiji, bez obzira što će se uvek naći oni koji će ga kritikovati.

MOLIM SVE DA NE IZAZIVAJU DRŽAVU, REAGOVAĆEMO: Vučić poslao kristalno jasne poruke iz Priboja!

Foto: printscreen

- Došao sam u Priboj u trenutku kada odnosi između Srba i Bošnjaka nisu na onom nivou na kojem bismo želeli da budu. Iako bih voleo da kažem da istoriju i prošlost ostavimo u svojim srcima, a svojim rukama gradimo budućnost, znam da to nije lako - rekao je Vučić nakon što je obišao fabrike u Priboju.

- Ludih i neodgovornih glava je uvek više nego racionalnih. Naše je da pokušamo da umirimo stvari. Oni koji su pevali da će Sjenica biti nova Srebrenica, vodi se ne samo disciplinski postupak, već i Tužilaštvo radi svoj posao - dodao je predsednik. 

- Prema svakome ko pomisli da može da ugroži nečiju kuću, nečiji život, država će odgovoriti. Molim sve ljude da ne izazivaju državu po ovom pitanju - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Boris

12.01.2022 10:34

Drzava mora da zastiti sve svoje gradjane. Tako se pokazuje njena snaga.