RUMUNSKI SCENARIO U REŽIJI MARKOVIĆA, SMEŠTANJE AFERE SILOVANJA: Opozicija je u 2021. godini PREVAZIŠLA SEBE, sva patologija lažne elite

Autor:

Vesti

31.12.2021

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propadanje dela srpske opozicije na čijem čelu je tajkun Dragan Đilas iz dana u dan sve je intezivnije, a svakim novim gafom toliko iznenade javnost da se svi u neverici pitaju - pa, da li ovo može da ide još niže. Izgleda da može, itekako.

RUMUNSKI SCENARIO U REŽIJI MARKOVIĆA, SMEŠTANJE AFERE SILOVANJA: Opozicija je u 2021. godini PREVAZIŠLA SEBE, sva patologija lažne elite

Foto: ST/A. NALBANTJAN/N1/printskrin

Polupana opozicija

U goloj borbi za politički opstanak, srpska tajkunska opozicija okupljena oko Dragana Đilasa u godini za nama koristila se svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima i udarcima ispod pojasa.

Klevete, hejterske kampanje, spinovi, kontraspinovi, definzormacije, poluinformacije, skandali, nasilni protesti - samo su deo bogatog repertoara opozicije koja je time zapravo svakodnevno pokazila svoju nemoć i impotenciju.

Portal Republika na jednom mestu sabrao je sve gafove opozicije koji su obeležili 2021. godinu.

ĐILAS UHVAĆEN U BAHATOJ VOŽNJI, VOZIO 174 NA SAT

Dragan Đilas šef SSP i lider dela opozicije uhvaćen je kako vozi 174 kilometara na sat, što je daleko više od ograničenja, a što nije njegovo prvo bahaćenje u saobraćaju.

Na državnom putu gde je maksimalna dozvoljena brzina 130 kilometara na čas, Đilas je bahato dodao gas i prekoračio dozvoljeno ograničenje.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ/Tanjug

Dragan Đilas uhvaćen u bahatoj vožnji

Naime, javnost u Srbiji bila je u šoku kada je pre dve godine isplivao snimak na kome se čuje Dragan Đilas kako preti saobraćajnom policajcu koji ga je zaustavio zbog vožnje u žutoj traci. Na audio snimku nastalom u vreme vlasti DS, dok je Đilas bio direktor Narodne kancelarije predsednika Srbije Borisa Tadića 2004. i početkom 2005, čuje se kako taj političar vređa i preti policijskom službeniku.

Nakon što je policajac pokušao da zbog prekršaja sankcioniše Đilasa, ovaj mu je zapretio poručivši mu: "Odjebi, bre, ostaćeš bez posla!"

RUMUNSKI SCENARIO U REŽIJI GORANA MARKOVIĆA

Iz usta "uglednog građanina" i režisera Gorana Markovića izašla dosad najmonstruoznija pretnja upućena predsedniku Aleksandru Vučiću.

Republika

Foto: Tanjug/D. NIKOLIĆ, D. Kujundžić

Goran Marković i Aleksandar Vučić

Marković je dao intervju za jedan list koji je pod kontrolom Dragana Đilasa u kome otvoreno preti Vučiću "rumunskim scenariom". 

- Ja se ipak nadam da Aleksandar Vučić ima pred očima Čaušeskov kraj i da će se povući bez krvi - zapretio je Goran Marković, što je izazvalo opšte oduševljenje kod lažne elite, ali iskreno zgražavanje kod normalnog sveta.

 

Republika

Foto: printscreen

 

 

ĐILASOVI HEJTERI UNIŠTILI UGLED HOTELA AMBASADOR U NIŠU 

Pristalice Dragana Đilasa i Marinike Tepić organizovanom ekstremističkom akcijom na internetu uspeli su da unište ugled čuvenog hotela "Ambasador" u Nišu samo zato što je poster predsednika Aleksandra Vučića okačen preko fasade hotela kao čin dobrodošlice predsedniku koji je tih dana boravio u Nišu i okolini.

U organizovanom napadu koji se dogodio na internetu hejteri su uspeli da obore ocenu ovog objekta na Guglu.

Republika

Foto: printscreen/N1

Hotel Ambasador u Nišu

Najveći niški hotel koji ima 15 spratova imao je ocenu 5 na recenzijama na Guglu sve dok hejteri i pristalice Dragana Đilasa nisu uspeli da lažnim komentarima obore ocenu na 1,8.

ĐILASOV DIREKTOR PROTESTUJE PROTIV RIO TINTA A VEĆ PRODAO PLAC KOMPANIJI 

Marko Blagojević, najbliži saradnik lidera SSP Dragana Đilasa, svoje zemljište u okolini Loznice preprodao je proteklog leta kompaniji "Rio Sava eksplorejšen" (ćerka firma "Rio Tinta") za fantastičnih 717.174 evra.

Taj isti Blagojević je sa svojim gazdom Đilasom u Loznici i okolini dizao "ekološku bunu" i glumatao borca za životnu sredinu.

Ko je Marko Blagojević?

Republika

Foto: printskrin

 

Marko Blagojević je bio pomoćnik Draganu Đilasu dok je ovaj bio ministar bez portfelja zadužen za Nacionalni investicioni plan, da bi ga lider SSP potom, kao gradonačelnik, 2008. godine postavio i za direktora Agencije za investiranje i stanovanje u Beogradu.

Blagojević je poslovnu karijeru započeo kao direktor fabrike "Viskoza" u Loznici, koju je doveo do likvidacije, a danas je zaposlen Đilasovoj firmi "Multikom".

 

GURALI GA ZA PREDSEDNIČKOG KANDIDATA PA GA ŠUTNULI IZ STRANKE 

Tokom novembra opozicioni mediji i stranke su Zdravka Ponoša iz Narodne stranke gurali kao navodnog predsedničkog kandidata.

Međutim, krajem ovog meseca došlo je do potpunog obrta, a od pompezne najave nije ostalo ništa i to samo zbog sujete pojedinih "političkih patuljaka" iz opozicije.

Republika

Foto: St/V. Lukić

Zdravko Ponoš napustio Narodnu stranku Vuka Jeremića

Naime, Vuk Jeremić je svog doskorašnjeg  bliskog saradnika Ponoša oterao iz stranke. Kako je Ponoš gostujući na televiziji N1 rekao, radi se o sukobu u toj partiji i međusobnim odnosima u delu opozicije.

Ponoš je naveo to što su ga lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i njegova portparolka Marinika Tepić pohvalili.

- Čim su me Đilas i Marinika pohvalili, Vuk Jeremić i Miki Aleksić su udarili na mene - rekao je Ponoš.

ĐILAS SMESTIO LEČIĆU AFERU ŠTAJNFELD 

Branislav Lečić je sredinom novembra otvorio dušu u jutarnjem programu i otkrio sve o pozadini priče i afere sa njegovom koleginicom Danijel Štajnfeld, koja ga je optužila za  silovanje.

Glumac Branislav Lečić u emisiji "Novo jutro" otkrio je ko mu je smestio aferu sa Danijelom Štajnfeld. Lečić je ispričao da mu je sve smestio Dragan Đilas, koji je imao dogovor sa Danijelom da mu unište porodicu, karijeru i sve ono što je godinama unazad gradio. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/N1 youtube.com/printscreen/Hold Me Right Film, Tanjug/ZoranŽestić

 

- Ona istraživačka novinarka Brankica Stanković, je sa njom tri meseca ranije pripremala materijal. Radili smo temeljmo, laž ne sme da prođe! Ja ću sve uvek boriti za istinu. Brankica je pripremala emisiju sa njom, kako je ona znala? Ona radi na tome, ne javi mi da to radi, s kojim ciljem? Pa osnova je da čuješ i drugu stranu, ona me nijednog trenutka nije pozvala. Ona je radila tematsku emisiju protiv mene, to je platio najverovatnije Dragan Đilas - kaže Lečić.

- Ona je krenula korekcija njenih poruka, onog trenutka kada je napravila dil sa tom stranom. Logistika N1, Nova S, oni su bili deo ekipe strateški atak na mene, kada su prepoznali Danijela i Dragan Đilas oni su napravili dogovor. Ja imam i novinare koji su izjavili da su bili pozvani sa rečenicom ,,Sada ćemo uništiti čovek jednom čoveku". To može da uradi samo neko... To su stvari koje ne funkcionišu između muškaraca, ako si hteo da se biješ, ajde, pozovi me, pa da vidimo ko je jači, ali tako luciferski da mi podmetneš priču... Mi treba da verujemo medijima Dragana Đilasa, a da ne verujemo Slobi Mićalović, Voji Brajoviću, svi koji su bili sa mnom na predstavi. Ti mediji me nisu pozvali, a zašto? Zato što su bili u toj kampanji! Ja samo hoću da ova zemlja bude demokratska! 

SPALIONICA U VINČI JE ĐILASOV PROJEKAT

Beograđane je letos nekoliko dana gušio požar u Vinči, a opozicija je odmah počela da puca iz svih raspoloživih sredstava, ali je baš iz knjihovih redova stigla kritika koja ih je sravnila sa zemljom.

Dobrica Veselinović iz inicijative "Ne davimo Beograd" gostujući u emisiji "Utisak nedelje" na rekao je da je Đilas taj koji je pokrenuo spalionicu u Vinči, a ne sadašnja vlast.

Republika

Foto: printskrin

Dobrica Veselinović u emisiji

Veselinović je istakao da je taj projekat pokrenuo Dragan Đilas koji je sada protiv spalionice u Vinči dodajući da sadašnja vlast nema veze s tim.

 

 

ĐILASOV UREDNIK DRAŽA PRIZNAO AFERU VERITAS PAPIRI

Dragoljub Draža Petrović, glavni i odgovorni urednik lista "Danas" kojim upravlja tajkun Dragan Đilas, priznao je danas javno da su Veritas papiri istina, te da milioner Đilas pozajmljuje pare određenim pojedincima i medijima.

Petrović je gostujući u jutarrnjem programu na N1 televiziji komentarisao i Veritas papire, ističući da Đilas jeste pozajmljivao pare određenim pojedincima kao i medijima.

Republika

Foto: youtube.com/Centar za antiautoritarne studije

Draža Petrović, urednik Danasa

- Ti Veritas papiri, to je očigledno tačno, oni su pokupiili te papire iz privredne agencije. To što je Đilas pozajmljivao pare određenim pojednicnima i medijima - rekao je on.

Petrović je istakao i kako mu je jasno šta se još krije iza Đilasovog novca, a to je izbegavanje plaćanja poreza.

-  Ne kažem da to što je Đilas pozajmljivao pare medijima dobro. Mediji ne trebaju da pozajmljuju pare od bilo kog političara, mogu da budu s njim u nekim transakcijama, ako daju oglase u kampanji, zna se kako se to radi. Da budu u takvom odnosu sa političarem, pa bio on i opozicioni, nije dobro. Ove neke kolege su imale potrebe da pozajmljuju pare od Đilasa, to jeste neka vrsta načina da se izbegne neka druga transakcija da bi se plaćao porez - rekao je Petrović.

Detaljnom analizom finansijskih izveštaja Agencije za privredne registre (APR) utvrđeno je da je firma "Multikom", u kojoj je Đilas vlasnik 97% akcija, u prethodnih pet godina "pozajmila" čak 201.540.000 dinara, što je skoro dva miliona evra. U tom periodu "Multikom" nije zaradio toliki novac,a jasno je da Đilas plaćenike finansira novcem koji je zgrnuo dok je bio vlast.

BEZ BLAMA SE BAHATE U KOLIMA OD PREKO 100 HILJADA EVRA

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i potpredsednica ove partije Marinika Tepić bez blama se bahate ulicama Beograda, kao i u prestoničkim restoranima.

Đilas i Marinika "uhvaćeni" su kako ulaze u "audi q7", koji vredi neverovatnih 100.000 evra.

Republika

Foto: objektiv.rs, Tanjug/J. Ilić, T. Valič

Marinika Tepić i Dragan Đilas 

Naime, oni su prvo bili na ručku u luksuznom restoranu, a potom su se odvezli u skupocenom automobilu, a Marinika je vozila. 

VIDOJKOVIĆ MISLI DA JE SIMPATIČNO PSOVATI MAJKU

Krajem septembra, građane Srbije je zgrozio klošar i zabavljač na Đilasovoj televiziji Nova S, Marko Vidojković koji je u svojoj emisiji bez bilo kakvih skrupula psovao majku predsedniku Aleksandru Vučiću, a toliko je poludeo da ovaj svoj potez okarakterisao kao veoma simpatičan.

Izjavio je da su ga mnogi "njegovi navijači" podržali i čak plakali od sreće dok je psovao majku predsedniku Vučiću.

Pi*ka ti materina ona odvratna! Luda budaletino jedna! - vikao je histerično Vidojković, na šta su se svi zgrozili, ali ne i klošar Vidojković i njegove pristalice.

VODITELJ LUPIO I OSTAO ŽIV: POBEDIO BIH VUČIĆA NA IZBORIMA

Ivan Ivanović, voditelj Đilasove televizije Nova S, odvalio je da bi bez problema pobedio na izborima predsednika Srbije Aleksandra Vučića i još dodao da SNS nema kandidata koji bi mogao da mu parira.

- SNS ne bi imao nikoga protiv mene - lupio je Ivanović i ostao živ!

Republika

Foto: Printscreen

Vodtelj Ivan Ivanović 

Da li je Ivanović u intervjuu svojoj matičnoj kući prosuo joj jednu "neslanu šalu" kojom obiluju njegove emisije ili je zaista toliko umešljen da zaista veruje da bi mogao da vodi ovu državu, zaista nije ni bitno. 

GEORGIEV POZVAO NA FORMIRANJE SPECIJALNIH JEDINICA PROTIV VLASTI

Omiljeni novinar Dragana Đilasa Sloba Georgiev pozvao je na N1 na nasilno rušenje Aleksandra Vučića i aktuelne vlasti u Srbiji.

On je poručio da je neophodno da se opozicija što pre organizuje, i, kako je lupio i ostao živ, formira "specijalne jedinice" od građana Srbije kojima bi glavni zadatak bio da blokiraju puteve i izvode slične diverzije...

- Nema im druge, ako hoće da se bave politikom - rekao je Georgiev.

"NEZAVISNA NOVINARKA" PIJE KAFU SA ĐILASOM

Objektivna" i "nepristrasna" novinarka Jelena Obućina je uhvaćena kako sa samozvanim liderom opozicije Draganom Đilasom pije piće u jednom kafiću na Vračaru.

Republika

Foto: printskrin

Dragan Đilas i Jelena Obućina u kafiću

Udarna igla opozicionih medija, koja radi onako kako Dragan Šolak i njegov pajtos, ujedno i urednik iz senke, Dragan Đilas kažu, priznala je da je normalno da se viđa sa liderom Stanke slobode i pravde i tako praktično potvrdila da ona samo izvršava zadatke koje od njega dobije.

- To što su se pojavile fotografije, to je pokušaj nekoga da diskredituje novinara na bazi dela njegovog posla. Gledaocima N1 nema potrebe da objašnjavam, to je deo našeg posla - rekla je Obućina.

ZLOUPOTREBA MRTVOG GLUMCA

Ni odlazak Milana Laneta Gutovića nije mogao da prođe bez zloupotrebe u političke svrhe.

Čak i na smrti glumačkog velikana deo opozicije koji predvodi lider SSP Dragan Đilas, njihove pristalice i simpatizeri pokušali su da ućare neki politički poen. Nije prvi put, ali sad su radikalno demonstrirali nedostatak elementarne kulture, a, neki bi rekli, i sramno političko lešinarenje.

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Milan Lane Gutović

Naročito što je reč o čoveku koji nije podržavao ni ovu, a još manje bivšu vlast, čiji je deo bio baš taj Đilas.

- Otišao je Milan Lane Gutović. Veliki čovek, Veliki glumac, Veliki borac za slobodu, koju, nažalost, nije dočekao. Iskreno saučešće porodici - napisao je lider SSP na Tviteru.

BJELOGRLIĆ PREBIO PREDRAGA ANTONIJEVIĆA! ĐILASOVCI: Bjelo, ruka ti se pozlatila

Zversko prebijanje režisera Predraga Antonijevića, kog je prebio pet godina mlađi kolega Dragan Bjelogrlić, naišlo je na opštu osudu.

Pa dobro, ne baš opštu, s obzirom na to da su pojedini mediji (Šolakovi i Đilasovi) stali u odbranu napadača, nazivajući tučom krvničko batinanje čoveka koji ničim nije izazvao napad niti je u obračunu učestvovao, osim kao žrtva.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Dragan Bjelogrlić i Predrag Gaga Antonijević

 

Njima uz rame stali su tviteraši naklonjeni opoziciji (Antonela Riha, Biljana Lukić...), kao i lideri PSG Pavle Grbović, Sergej Trifunović. I, naravno, sarajevski i neki hrvatski mediji, kojima je Antonijević trn u oku zbog filma "Dara iz Jasenovca".

ĐILASOV GORILA POZIRA SA ORUŽJEM I SLIKA SE SA KRIMINALCIMA

Dušan Jeremić, član obezbeđenja lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, zvezda je internet stranice "Legende devedesetih"!

Jeremić, odnosno "Veliki Dule", kako je sebe nazvao na Instagramu, voli da pozira sa oružjem, pokušavajući da se predstavi kao žestok momak.

Republika

Foto: Tanjug/M. Milošević, Instagram Dušan Jeremić, član obezbeđenja SSP zvezda stranice Legende devedesetih

 

Često se može videti na opozicionim skupovima kako u stopu prati lidera SSP, njegova pojava ne može da ostane nezapažena pored Dragana Đilasa, a zapamtili su ga i mnogi tokom prethodnih godina tokom kojih se ovaj dvometraš bavio obezbedenjem poznatih prestonickih klubova i splavova i, kako kaže, tukao i sa petoricom u isto vreme.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Dragan Đilas i Dušan Jeremić

Đilasov "batinaš" se time javno hvalio u emisiji "Aktuelno" na "Balkan info" kanalu u kojoj je gostovao sa svojim 12 godina mlađim bratom Stevanom.

JEREMIĆ OBJAVIO SNIMAK PA SE OBRUKAO ZA SVE PARE

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić objavio je snimak iz Predsedništva, misleći da će tako ispasti pametan, a zapravo je pokazao koliko je neinteligentan!

Republika

Foto: Republika

Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke

Jeremić je, zajedno sa svojim pajtosima Vladimirom Gajićem, Borom Novakovićem i Miroslavom Aleksićem otišao u Predsedništvo sa namerom da linčuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Međutim, to se završilo tako što su brže-bolje pobegli, a Jeremić je objavio "tajni" snimak na kojem se vidi šta se dešavalo u Predsedništvu.

Jeremić je sa svojom svitom pokušao da isprovocira predsednika Vučića, što im, naravno, nije pošlo za rukom. Kada je videli da nije uspeo u svojoj nameri, Vuk se naljutio zato što ga je predsednik nazvao devojčicom!

 

 

Jeremić je zatim na sva zvona trubio o tome šta mu je Vučić rekao, a ne shvata kolika je u stvari kukavica ispao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading