KLOP KAO STANOJEVIĆ: Trener Liverpula potpuno POBESNEO, njegova reakcija obišla PLANETU! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.12.2021

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mendažer Liverpula Jirgen Klop bio je besan posle remija sa Totenhemom.

KLOP KAO STANOJEVIĆ: Trener Liverpula potpuno POBESNEO, njegova reakcija obišla PLANETU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP/Starsport

U Severnom Londonu bilo je 2:2 u meču koji je obilovao golovima, kartonima, ali i spornim detaljima.

Jirgen Klop je po završetku mesa bio besan na glavnog sudiju Pola Tirnija, pa mu je nasred terena očitao bukvicu.

- Nemam problem ni sa jednim sudijom, nemam. Samo sa tobom. Samo sa tobom. Nisi sudio čist penal. Mora da stane da bi šutirao. Imam problem samo sa tobom, ti nikada nisi igrao fudbal.

Ovaj potez nemačkog trenera podseća na reakciju Aleksandra Stanojevića posle meča sa Gentom, samo što je Nemac prošao bez crvenog kartona.

Na konferenciji za medije strateg Liverpula je nastavio u istom ritmu o Tirniju.

Robo je dobar momak, ali izgubio je kontrolu. Možeš da daš Robu (Endiju Robertsonu) crveni, ono baš i nije bio najpametniji potez, ali Harijev start je definitivno bio za crveni. Nema sumnje u to. To što je Endijeva noga bila u vazduhu taman dovoljno je čista slučajnost. Da mu je noga bila na zemlji zaradio bi prelom. Pa imamo VAR koji tu samo skuplja prašinu. Procenio je da treba da pogleda Endijev start, odlično zbog toga i jeste tu. Tako smo dobili i potvrdu da je sudija u VAR sobi prisutan, mislili smo da nije došao u kancelariju. Ali šta je sa Kejnovim faulom? A imamo i situaciju sa nedosuđenim penalom i faulom nad Diogom Žotom. Gospodin Tirni mi je rekao da je Diogo stao zato što je čekao faul. Pa morao je da stane, ako želiš da šutiraš moraš da staneš, ne možeš i jedno i drugo - zaključio je Klop.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading