NEMA KRAJA LOŠIM VESTIMA! Radonjić nakon Borca bacio Delije u brigu!

Autor:

Sport

19.12.2021

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde pregazlili su u 12. kolu regularnog dela ABA lige ekipu Borca iz Čačka na svom terenu rezultatom 109:62.

NEMA KRAJA LOŠIM VESTIMA! Radonjić nakon Borca bacio Delije u brigu!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Svoje impresije nakon nove ubedljive pobede izneo je i strateg crveno-belih Dejan Radonjić:

- Mislim da smo odigrali utakmicu sa dobrim pristupom. Od početka smo nametnuli ritam i imali kontrolu. U drugom delu smo uspeli da to još podignemo i držimo kontrolu meča, što nam je jako značajno posle ovih utakmica u žestokom rasporedu. Sutra nove obaveze, nove pripreme. Razmišljanja moraju da idu ka sledećem meču- rekao je Radonjić.

Republika

Foto: Twitter/KK Crvena zvezda

 

- Dobrić je bio na pregledu, nije mogao da igra. Videćemo koji je stepen te povrede, izgleda da nije ozbiljno, ali videćemo koliko će propustiti. To je posledica zadnjeg meča. U pitanju je rame. Postoji opterećenje zbog kojeg je morao da miruje. Davidovcu sledi pauza koja je za nas u ovakvom rasporedu duga. Koliko će biti potrebno vremena da se vrati u trenažni proces, videćemo tek. Sigurno ne tako brzo kao što smo svi priželjkivali da bude- rekao je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading