DA GA ZAŠTITE OD TOGA ŠTO ĆE DA ME STRELJA?! Ja im želim dobro zdravlje - MI NEĆEMO NIKOGA DA STRELJAMO!

Autor: Republika

Vesti

19.12.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na stravične pretnje koje je na njegov račun uputio reditelj Goran Marković.

DA GA ZAŠTITE OD TOGA ŠTO ĆE DA ME STRELJA?! Ja im želim dobro zdravlje - MI NEĆEMO NIKOGA DA STRELJAMO!

Foto: printscreen

Nakon obilaska kopova i termolektrane "Kostolac" Vučić je prokomentarisao i kampanju "Zaštitimo Gorana Markovića" koju su pokrenuli tajkunski mediji pod kontrolom opozicije.

- Da ga zaštite? Od čega? Od toga što će da me strelja? - ironično je poručio predsednik Srbije i dodao:

- Ja im želim dobro zdravlje, mi nećemo nikoga da streljamo. Čuvaćemo ih, pazićemo ih, davaćemo im pare za sve njihove aktivnosti u budućnosti kao i do juče, tako da se ne sekiraju. A to da nas streljaju, ja im to predlažem, odavno drugačije da pobede, teško - rekao je predsednik. 

Podsetimo, reditelj Goran Marković izustio je najmonstruozniju pretnju upućenu predsedniku Vučiću, praktično mu poručivši da se skloni ili će ga sačekati kraj koji je doživeo nekadašnji predsednik Rumunije, Nikolaje Čaušesku koji je streljan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Janko

19.12.2021 12:50

Treba reagovati na pretnje kao što se reaguje u EU.