NASTAVIĆEMO JOŠ JAČE DA RADIMO ZA NAŠU DECU! Vučić objavio snimak o uspesima Srbije, OVO MORATE DA VIDITE! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

14.12.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu novi video snimak koji govori o uspesima zemlje na mnogobrojnim poljima.

NASTAVIĆEMO JOŠ JAČE DA RADIMO ZA NAŠU DECU! Vučić objavio snimak o uspesima Srbije, OVO MORATE DA VIDITE! (VIDEO)

Foto: Printskrin Tanjug

- Danas naša zemlja je mnogo bolje povezana nego što je bila ikada ranije. Danas gradimo 10, u ovom trenutku je u izgradnji 10 auto-puteva i brzih saobraćajnica. Gradimo i pruge. Izgradili smo više bolnica i domova zdravlja, rekonstruisali i renovirali ih, nego što je u prethodnih 50 godina to učinjeno. Napravili i četiri naučno-tehnološka centra, za koji žive i u kojima rade naši mladi ljudi koji čine da ova zemlja brže tehnološki napreduje od svih drugih - naveo je predsednik i dodao:

- Dok su neki zatvarali muzeje i pozorišta, mi smo ih rekonstruisali i obnavljali i otvarali. Dok su neki u sportu dugovali po dve godine našim šampionima, mi sve isplaćujemo u roku od 24 sata, jer tražimo još bolje i još veće uspehe. Nastavićemo još jače da radimo za našu Srbiju, za našu decu - istakao je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milos

14.12.2021 17:13

Mnogo toga je učinjeno i mnogo truda i zalaganja nas još čeka, hvala predsedniku što veruje u svoju zemlju!

Jovan

14.12.2021 17:16

Srbija mora nastaviti putem kojim je krenula, idemo dalje u još bolju budućnost!