USTAŠKO LUDILO! HAJKA IZ ZAGREBA, BEOGRAD IM TRN U OKU: Predsednik Vučić na meti, SMETAJU IM EKONOMSKI USPESI SRBIJE!

Autor: Republika

Vesti

03.12.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajka na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i aktuelni režim u beogradu, osim u tajkunskim medijima pod kontrolom opozicije, vodi se i u Hrvatskoj, otkriva Republika.

USTAŠKO LUDILO! HAJKA IZ ZAGREBA, BEOGRAD IM TRN U OKU: Predsednik Vučić na meti, SMETAJU IM EKONOMSKI USPESI SRBIJE!

Foto: printscreen

Nedavno saopštenje centralne banke da Srbija ima 37 tona zlatnih rezervi bio je povod da mediji u Hrvatkoj otpočnu rafalnu paljbu protiv zvaničnog Beograda i predsednika Srbije.

Naime, guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković izjavila je 23. novembra da je po Vučićevoj sugestiji zlato iz inostranstva vraćeno u Srbju.

- Rekla sam da jesu u inostranstvu, u Bernu u Švajcarskoj i da je samo jedna tona ostala u Londonu još iz onog vremena. Vučić mi je rekao da misli da bi to trebalo da bude ovde u Srbiji, uz opasku - ne znaš šta se u svetu dešava - rekla je Tabaković za televiziju Pink.

Upravo ova izjava, u kojoj se, dakle, konstatuje zahtev Vučića da zlato bude u Srbiji, hrvatski mediji iskoristili bi kako bi šefa države proglasili za "diktatora" i optužili ga da se "sprema za rat".

Republika

Foto: printscreen

 

Hrvatski Eskpres objavio je skandalozni članak sa naslovom "Vučić skuplja 50 tona zlata za rat? Ima ih već 37", u kome su bez ijednog jedinog dokaza iznete opskurne tvrdnje da Srbija ekonomski napreduje kako bi povela ratnu ofanzivu.

- Čuvanje zlata u stranim, pogotovu zapadnim trezorima može biti problematično za autokrate i države koje ne poštuju demokratska načela, jer im se to može zamrznuti. A prilikom kupovine oružja i nafte, zlato je najbolje sredstvo za to. Srbijanski četnik to jako dobro zna: "Imamo pun trezor" - navodi se u podnaslovu suludog članka Ekspresa.

Imajući sve navedeno u vidi, jasno je koliko je ekonomski napredak Srbije trn u oku Hrvatskoj, kao što je jasno da će zagrebački mediji, baš kao i njihove kolege iz Srbije, propagandni megafoni opozicije, učiniti sve da taj napredak sabotiraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (11)

Loading
KS

03.12.2021 08:54

Puno ja imam od tog zlata i od BDP-a, migova i svega drugog čime me bombarduje svakodnevno. Život se kod više od polovine građana svodi na to da plati račune, porez i da pojedu taman onoliko koliko je neophodno da se radi. Četvrtina ih ni za to nema, ostali imaju koliko im treba.

Odgovori 3 10
Žikica

03.12.2021 09:06

Naravno da će im smetati ekonomski uspesi Srbije jer su svi iz regiona navikli da vide Srbiju kao ojađenu zemlju. Zato ne mogu da podnesu ovako vrtoglav napredak po svakom osnovu.

Odgovori 10 4
Bonaparta

03.12.2021 09:20

Manje više šta ustaše misle. Njihovo mišljenje toliko je nebitno, kao kad eoski džukac kevće iza ograde, a ti mu vikneš čibe on podvije rep i pobegne. Muka je više ovih domaćih džukaca koji pretenduju da preuzmu vlast, jer su računali na to da zlato napolju volšebno nestane i presele se na njihov konto.

Stevan

03.12.2021 10:31

Hrvati su dokazana genocidna gruoacija koja ne preza ni pred čim. Istorija nam je svedok, Strašno, nemam reči!