GROBARI SKAČU OD SREĆE: Iliev povukao KLJUČAN POTEZ, Partizan dobio pojačanje za TITULU!

Autor:

Sport

19.12.2021

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je verovao u Kvinsija Meniga, i to mu se na kraju isplatilo!

GROBARI SKAČU OD SREĆE: Iliev povukao KLJUČAN POTEZ, Partizan dobio pojačanje za TITULU!

Foto: Starsport

Ivica Iliev

Partizan je osvojio jesenju titulu bez ijednog poraza, a u finišu polusezone se desilo ono što su čekali navijači, "eksplozija" Kvinsija Meniga.

Sportski direktor Partizana je posle remija u Belgiji javno kritikovao Meniga, zamerio mu da nije dovoljno agresivan, i tako mu dao "vetar u leđa".

- Jedino me kod njega brine što u završnoj trećini terena ne vidim da radi ono što od njega očekujem. Draže bi mi bilo da pokušava i da nije u formi, nego da to ne radi. Voleo bih da se to promeni. Lično ću raditi na tome- pričao je Iliev neposredno po okončanju duela sa Gentom.

Republika

Foto: Starsport

Kvinsi Menig

U pet kola Superlige zaslužan je za sedam pogodaka, bio je precizan protiv Vojvodine, Voždovca, Metalca (dvaput) i Kolubare, asistirao na mečevima sa "zmajevima" i Novim Pazarom.

Meniga sada čekaju veći izazovi, pa bi svoj golgeterski učinak mogao da uveća u Evropi i dokaže da je fudbaler za velika dela.

Priliku za to će imati protiv Sparte iz Praga u Ligi konferencija, a gol protiv Crvene zvezde u derbiju bi mu značajno olakšao put ka srcu "Grobara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading