NIJEDNA NE MOŽE DA GA PREŽALI! Milutina Mrkonjića OBLIVENE SUZAMA sahranile DVE ŽENE! JEDNOJ DAO MLADOST, DRUGOJ STAROST!

Autor:

Vesti

02.12.2021

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milutin Mrkonjić, koji je preminuo 27. novembra u 79. godini, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu.

NIJEDNA NE MOŽE DA GA PREŽALI! Milutina Mrkonjića OBLIVENE SUZAMA sahranile DVE ŽENE! JEDNOJ DAO MLADOST, DRUGOJ STAROST!

Foto: Printskrin

Njega su na večni počinak ispratili mnogobrojni prijatelji, kolege, poštovaoci njegovog rada, ali i bivša i sadašnja ljubav. Ana Bekuta, pevačica s kojom je proveo u ljubavi poslednjiih deset godina, plakala je kao kiša u prvom redu na sahrani, a samo nekoliko metara od nje i Dragana Daša Mrkonjić, zakonita supruga političara.

Podsetimo, Milutin i Dragana su više od 30 godina bili u braku, nikad se nisu razveli, a ostali su u dobrim odnosima iako je Mrkonjić poslednjih deset godina proveo u vezi s Anom .

Milutin Mrkonjić preminuo je 27. novembra u 79. godini. U Domu Narodne skupštine održan je danas komemorativni skup, a sahranjen je u Aleji zaslužnih građana.

Milutin Mrkonjić, nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik SPS-a i poslanik te stranke u Skupštini Srbije, rođen je 23. maja 1942. godine u Beogradu. Diplomirao je na Građevinskom fakultetu u Beogradu na katedri za puteve, aerodrome i železnice. Poslednjih deset godina proveo je u skladnoj emotivnoj vezi s pevačicom Anom Bekutom, koja mu je bila najveći životni oslonac i podrška.

I sam Milutin je više puta u javnosti priznao da su mu godine koje je proveo s Bekutom najlepše u životu. Preminuo je u 79. godini na Kardiovaskularnoj klinici Dedinje, u subotu 27. novembra, posle duge i teške bolesti.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

02.12.2021 18:18

Jednoj dao prezime,drugoj novac ;)

Uteha

02.12.2021 23:06

Konkubina će se ubrzo snaći a Daša će istinski da žali..