NIJE ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA MILUTINA MRKONJIĆA! A evo i šta Ana Bekuta o tome misli! DA LI JE OVO U REDU!?

Autor:

Vesti

01.12.2021

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ana Bekuta, pevačica i emotivna partnerka počasnog predsednika SPS i narodnog poslanika Milutina Mrkonjića, koji je preminuo 27. novembra, tražila je da bude ispoštovana njegova poslednja želja i da bude sahranjen u grobnici na Novom groblju, koju je svojevremeno kupio za suprugu Dašu i njega.

NIJE ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA MILUTINA MRKONJIĆA! A evo i šta Ana Bekuta o tome misli! DA LI JE OVO U REDU!?

Foto: prinstcreen/youtube.com

Međutim, prevagnula je želja SPS, koji je smatrao da je, zbog svega što je uradio za Srbiju, Milutin Mrkonjić zaslužio da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

- Ana Bekuta je želela da se ispuni Mrkina želja, to ovih dana govore i sve njegove komšije sa Vračara, gde je živeo. Međutim, ona u tome nije uspela. Socijalisti su podneli zahtev za Aleju i tako je ta priča okončana - priča izvor Kurira.

Pre sahrane, koja je zakazana za četvrtak u 15 časova, u Skupštini Srbije će biti obavljena komemoracija, na kojoj će o životu i radu čuvenog Mrke govoriti predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić i predsednik Skupštine i SPS Ivica Dačić.

Komentari (8)

Loading
Zlatko

01.12.2021 23:19

Ko je toliko moćan da menja poslednju volju pokojnika i ne dozvoljava da M.Mrkonjić bude sahranjen u njegovojoj grobnici ? Ko je toliko jak da ni volja pokojnikove supruge ili volja životne saputnice nisu dovoljne pa da pokojnik bude sahranjen tamo gde je za života želeo ? Ko je taj koji će na kraju da dovede do toga da pokojnika iskopavaju i "preseljavaju" iz aleje zaslužnih građana ? Odgovor na sva ova pitanja je: to su Ivica Dačić i SPS-ovi kadrovi koji tako pokazuju nepoštovanje prema svom dojučerašnjem partijskom drugu

SRBA

02.12.2021 00:17

@Zlatko - Potpuno se slazem. Da smo normalno drustvo bila bi ispostovana poslenjdnja Mrkina zelja

Branka

02.12.2021 02:33

@Zlatko - bas tako Dacicu nosis veliki greh ,nek ti jeBog upomoc.

Bojana

02.12.2021 15:39

@Zlatko - Potpuno ste u pravu.Zelja pokojnika je svetinja. Oni su neljudi bez morala,etike bez svesti,ma ludaci. Ko menja poslednju zelju?Covek je lepo rekao da ne zeli da ga drzava sahranjuje. Dacic je preterao