TADIĆEVA PORTPAROLKA ISMEVA DOGOVOR ĐILASA, JEREMIĆA I LUTOVCA: Pa zar dogovor nije bio da nema saradnje sa drugim delovima opozicije?

Autor:

Vesti

23.11.2021

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparolka Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića, Marina Komad na svom Tviter nalogu ismejala je dogovor koji su postigli lider Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas, lider Narodne stranke, Vuk Jeremić i predsednik Demokratske stranke, Zoran Lutovac.

TADIĆEVA PORTPAROLKA ISMEVA DOGOVOR ĐILASA, JEREMIĆA I LUTOVCA: Pa zar dogovor nije bio da nema saradnje sa drugim delovima opozicije?

Foto: Printscreen/twitter.com

Naime, ona je prokomentarisala poslednji "načelni dogovor" dela opozicije, podsetivši na to da su se čelnici opozicije i mesecima ranije insistirali na jedinstvu i takođe objavili da su postigli dogovor.

- Sad je vest da je deo opozicije postigao načelni dogovor. Pa zar taj "načelni" dogovor nisu postigli pre više meseci,kada su objavili i da nema saradnje sa drugim delovima opozicije, a sve pozivajući na značaj jedinstva? Ili je ovaj dogovor još "načelniji", pa je zato to vest? - napisala je ona na Tviteru.

Foto: Printscreen

 

Izgleda da se raskol u opoziciji povećava, a to primećuju i oni koji su u opozicionim redovima.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading