TOPLI ZEC ZA BRANISLAVA LEČIĆA! Izgubili kompas: GLUMCA PROGLASILI ZA BOTA SNS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić, glumac i bivši član Demokratske stranke, optužio je Dragana Đilasa, lidera SSP, da je platio kampanju koja se povela protiv njega (optužbe za silovanje). Brzinski se reagovali mediji u vlasništvu Dragana Šolaka, a koji promovišu Đilasovu politiku, te su Lečića proglasili botom Srpske napredne stranke.

TOPLI ZEC ZA BRANISLAVA LEČIĆA! Izgubili kompas: GLUMCA PROGLASILI ZA BOTA SNS!

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

- To je platio (kampanju) najverovatnije Dragan Đilas, zato što su to mediji koji su vlasništvu ili njega ili njegovog partnera, s ciljem da se iskoristi Danijela Štajnfeld, koja nije definisala ko ju je silovao. Ona je imala svoje motive, a Đilas je imao motiv da me diskredituje i izbaci iz politike jer sam mu zasmetao zato što je stavio DS u dužničko ropstvo, onda je stavio svog upravnika da stranku stavi da bude pri kolenu. Đilas je idealan opozicionar. To je razarač opozicije, neko ko je destruktivac u opoziciji - poručio je nedavno Lečić na TV Pink.

TUŽILAŠTVO NA POTEZU

Mediji pod Šolakovom kontrolom prvo su problematizovali što se Lečić oglašava za tabloide, a onda su primenili taktitiku "topli zec".

Objavili su i izjavu Bože Prelevića da će poznati glumac morati da se brani "jače, bolje i snažnije", što je slogan Srpske napredne stranke. 

Ovo je Lečić rekao o Đilasu
- Platio je kampanju da bi ga diskreditovao
- Đilas je stavio DS u dužničko ropstvo, on se bunio, zato mu je smetao
- Da je razarač opozicije i (time) idealan opozicionar
- Da stvara tenzije i podele u društvu, što lako može da dovede do sukoba fizičkog tipa

Lečić u razgovoru za Srpski telegraf nije želeo konkretno da odgovori na "čašćavanja" da je naprednjački bot.

- Nema tu šta da se izjavi. Sve što je u mom slučaju rečeno završilo se, Prelević veoma dobro zna, u tužilaštvu i završilo se u Apelacionom tužilaštvu njegov prigovor. Prema tome, tu je sve rečeno, nikakve više komentare ne dajem - poručio je Lečić.

NIŠTA ČUDNO

S druge strane, političkog analitičara Jelenu Vukoičić ne čudi ovakav razvoj situacije - čim neko optuži Đilasa za nešto, odmah ga proglašavaju saradnikom SNS.

- Ko god kaže nešto negativno za Đilasa, odmah ga optužuju za saradnju s naprednjacima. Ako neko iznese ovako ozbiljnu optužbu, kao što je Lečić na račun Đilasa, ako ima nekakve dokaze, to je zaista ozbiljno, a ako nema, onda je to odgovornost Lečića. Optuživati i uplitati SNS da ima veze s ovim je van pameti - poručuje Vukoičićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading