ŽAKLINA, MOLIM VAS, UPRISTOJITE SE! Skandal na konferenciji premijerke, Brnabićeva žestoko odgovorila na provokacije novinarke N1! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

02.11.2021

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je na provokativno pitanje novinarke N1 Žakline Tatalović nakon što je predstavila rezultate rada kabineta iz Nemanjine 11.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ana Brnabić predstavila rad Vlade Srbije i odgovorila na provokacije N1

- Institucije su, u vreme ove vlade, u vreme prethodne vlade i vreme Aleksandra Vučića, slobodne i nezavisne da rade svoj posao. Ako se dokaže da je bilo koja afera, koju ste vi pomenuli ili fabrikovali, istinite, ti ljudi više neće biti u Vladi Srbije - navela je Brnabićeva.

Ona je istakla da je zadovoljna radom svog tima.

- Što se tiče ministara, da ja sam zadovoljna sa svojim timom, jer da nemamo ovakav tim, ne bismo imali ovakve rast. A, ja sam sigurna da čak i vi morate da priznate da Srbija ima najveći kululativni, ili jedan od najvećih u Evropi - poručila je predsednica Vlade Srbije.

 

 

 

Nezadovoljna odgovorima koje je dobila, Tatalovićeva je u više navrata pokušala da upadne u reč Brnabićevoj, na šta su joj saradnici premijerke poručili da se upristoji.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Žaklina Tatalović

O Dijani Hrkalović

Odgovarajući na pitanje o Dijani Hrkalović, bivšoj državnoj sekretarki MUP Srbije, premijerka je ocenila da je njenim privođenjem država pokaza da nema zaštićenih.

- Isto je i sa privođenjem bivšeg predsednika oštine Grocka - istakla je premijerka.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Zoran

02.11.2021 12:14

Neće državna sekretarica dobiti ni pionirsku opomenu, dobiće ona penziju, pa i malo povišica da ima za trošak i vredan rad u policiji. Ostavili su je dugo da mirno uništi podatke. Samo još da zastari gonjenje, pa da se sve lepo zaboravi.

Odgovori 39 22
Igor

02.11.2021 12:57

Žaklinu malo uhvatila nervoza.

Odgovori 32 53
Ja

02.11.2021 14:16

Treba odgovoriti na pitanja N1,a ne kretati sa kontra napadom.

Odgovori 48 29
Pece

02.11.2021 15:19

Ma daj te jednom i t a j Dilas i svu tu bagru po zatvore dosta je.. Pa dokle bre da njih vise slusam, gde kradu pare od naroda obogatile su se voze porsche pa sta vise ceka ova drzava jednom zgazi to djubre...

Odgovori 30 32