DANILO JE ZAHTEVAO DA KLINGONCI IZVEDU POČETNI ŠUT NA MEČU SLOGA-RAD: Brutalan odgovor premijerke na napade na predsednikovog sina!

Autor: Republika

Vesti

29.10.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se povodom najnovijih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog sina Dania.

Republika

Foto: Tanjug/S. MILJEVIĆ

Ana Brnabić

- Čudo u Požegi - leksusi, kobre, bubice, skinhedsi, rotacije. Kako se izbori približavaju, a napadi na @avucic pojačavaju, uskoro ćemo čitati i kako je Danilo sleteo Enterprajzom, direktno iz misije istraživanja svemira i zahtevao da Klingonci izvedu početni šut na meču Sloga-Rad - navela je Brnabićeva na Tviteru.

 

 

Podsetimo, i sam predsednik Vučić kategorički je demantovao navode hejterskih medija da njegov sin Danilo vozi luksuzni automobil "leksus".

Što se tiče napada na mog sina, on nema nikakav "leksus". Sav njegov greh je što ništa loše nije napravio - naveo je predsednik Srbije.

- Niti ima apartmane u Londonu, niti ima kafiće u Beogradu - dodao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

29.10.2021 12:24

Kako ono rece Dr. Zujovic.....

Zeljko

29.10.2021 17:38

@Jovan - @Jovan Jedva čekam da se taj Žujović kandiduje za predsednika Srbije, kako je najavio, pa da pukne ko zvečka u prvom krugu.