RUNI IZJAVOM ŠOKIRAO MANČESTER: Legendarni napadač izneo svoj sud! Nije Solskjer kriv, voće ONI!

Autor:

Sport

29.10.2021

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni engleski fudbaler i nekadašnja zvezda Mančester junajteda, a sada trener Derbi Kauntija Vejn Runi, oglasio se povodom sve većih glasina o odlasku Ole Gunara Solskjera sa klube "crvenih đavola" nakon serije loših rezultata.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vejn Runi, legenda Mančestera

Legendarni Runi je igračima kluba sa "Old Traforda" poručio da i sami moraju da se zapitaju i preuzmu odgovornost za svoju lošu formu.

- Velika je odgovornost na tim igračima. Oni su igrači svetske klase, igraju za reprezentacije, ali klubu kao što je Junajted treba više. Mora da ih zaboli kad izgube utakmicu. Vidim previše igrača koji ne žele da trče nazad, koji nisu voljni da igraju odbranu i daju sve od sebe. To nije prihvatljivo - rekao je Runi, prenosi "Skaj sport".

- Igrači moraju da se zapitaju. Previše je lako da menadžer preuzme odgovornost dok su oni plaćeni sa mnogo novca da rade svoj posao, a mislim da ga ne rade dovoljno dobro - dodao je Runi.

Runi je takođe naveo da utakmica protiv Liverpula nije bila laka za gledanje.

- Liverpul je fantastičan tim, sličan Junajtedu po igračima svetske klase, sa verovatno najboljim igračem na svetu u ovom trenutku, Mo Salahom. Ali je velika razlika u tome šta rade sa loptom. To je jedina razlika - rekao je Runi.

Što se tiče Solskjera, Runi je istakao da je on borac, da veruje u ono što radi i da će pokušati da izvuče najviše od tih igrača.

- Znam da ne možete uvek da se povinujete onome što žele novinari ili navijači. Siguran sam da Junajted ima plan, sa ili bez Olea. Oni će doneti odluku u pravo vreme, siguran sam - zaključio je Vejn Runi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading