ODNOS IM PUCA PO ŠAVOVIMA: Solskjer ZABRANIO Ronaldu da uđe u svlačionicu!

Autor:

Sport

18.10.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U seriji loših rezultata Mančester junajteda u Premijer ligi istakao se i meč iz subote popodne kada je Kristijano Ronaldo odigrao verovatno najslabiji meč na "Old Trafordu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ovo se u Mančesteru ne toleriše

Ronaldo je praktično bio neprimetan u porazu od Lestera rezultatom 4:2, da bi svoju nervozu i ljutnju ispoljio nakon poslednjeg sudijskog zvidžuka - odlučio da odmah ode u svlačionocu.

Međutim, prema navodima britanskog "Ekspresa" menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer ga je sprečio u tome i pozvao ga da se vrati kako bi aplaudirao navijačima na "King Pauer" stadionu.

- Solskjer je na taj način jasno želeo da da do znanja Ronaldu da je poštovanje prema navijačima od najveće važnosti, bez obzira na konača rezultat utakmice - stoji u izveštaju

Inače, "crveni đavoli" se nalaze u velikoj krizi rezultata s obzirom na to da su u poslednja tri kola uzeli samo jedan bod - a da ovo nije prvi put da Ronaldo ponavlja ovakav postupak govori i meč sa Old Traforda, protiv Evertona kada je Portugalac takođe bio besan i krenuo je pravo u svlačionicu posle meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading