ORODIĆE SE RODIĆI I SA PEJIĆIMA? Nataša obelodanila da ima novog dečka, odao ih jedan DETALJ! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.10.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije da su u emotivnoj vezi Nataša Rodić i Jovan Pejić njih dvoje su to demantovali, ali njena poslednja objava na društvenoj mreži je ponovo podgrejala priče.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Nataša Rodić i Jovan Pejić u emotivnom odnosu

Nakon spekulacija da je najstarija sestra Rodić krenula putem mlađih sestara, te ''bacila oko'' na sina Zlate Petrović, Jovana Pejića, njih dvoje su to demantovali i u nekoliko navrata isticali da su samo prijatelji, ali poslednja Natašina objava na društvenoj mreži Instagram, je ponovo pokrenula priče o romansi navodnih prijatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

Naime, ona je objavila dva kraća videa u kojima se jasno vidi da je u vezi i da se sa mladićem kom nije želela da otkriva identitet drži za ruke, ali jedan detalj su svi primetili. Sat koji nosi momak sa Natašinih objava, je isti onaj koji nosi Jovan Pejić, a koji na svojim objavama ne krije, čak ga i ističe i hvali se njime, a da li je u pitanju on na fotografijama ostaje nam da vidimo.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/miss.rodic

Objava Nataše Rodić na Instagramu

Podsetimo, iako se govorilo da Zlata nije zadovoljna odabirom snajke, ona je to demantovala, te samo reči hvale imala za najstariju Rodićevu, a Peja je istakao da mu ne smeta i da sin bude mlađi od svoje izabranice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading