HRVATI OPET NAPADAJU VUČIĆA! VESIĆ: Tvrdnje da je predsednik tukao svedoka nisu tačne! UVEK NASRĆU KAD SRBIJA NAPREDUJE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.10.2021

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdnje u pojedinim hrvatskim medijima da je Aleksandar Vučić lično tukao svedoka na suđenju Srbima osumnjičenim za zločine u Glini 1991. godine su monstruozna laž i takve laži se uvek javljaju kada Srbija ima dobre rezultate i kada napreduje, izjavio je Goran Vesić gostujući na TV Vesti.

Republika

Foto: printskrin

Goran Vesić tvrdi da se Vučić 1991. nije ni bavio politikom

 

- Mogu da kažem vrlo odgovorno da u vreme kada se to pominje Aleksandar Vučić je zajedno sa mnom studirao na Pravnom fakultetu. Pošto ga znam od 1990. godine, zajedno smo išli na vežbe, viđali se u biblioteci, on se nije ni bavio politikom do 1993. godine, interesovali su ga ispiti. Tada smo spremali ispite, viđao sam ga stalno na fakultetu kao i u univerzitetskoj biblioteci - istakao je Vesić.

On je podsetio da je uvek postojala ljubomora Zagreba zato što se Beograd razvija i da se to videlo i na sinoćnoj projekciji filma o Branku Pešiću i da se tada pojavio naslov u hrvatskim medijima “Beograd ima petlju” zbog otvaranja Mostarske petlje.

- Njima je problem što Vučić ima petlju, što Srbija napreduje zato što Srbija prestiže Hrvatsku, postaje sve jača vojno kao i ekonomski. Zato sada treba onoga ko vodi Srbiju i ko je najzaslužniji za naše uspehe oblatiti i na svaki način ga uniziti i pokazati da Srbija ne može da napreduje. Ta mržnja koja nažalost dolazi iz nekih delova hrvatskog društva je patološka. Oni imaju praksu tajnih optužnica i to ne postoji nigde na svetu jer je potpuno normalno da su optužnice javne. U zemlji koja je članica EU postoje inkvizitorske metode optuživanja ljudi i sada treba izmisliti priču o Vučiću. Tako mogu da izmisle o meni ili bilo kome drugom - rekao je Vesić.

- Ja sam za to svedok, možda za Hrvate nisam kredibilan svedok jer oni vole lažne svedoke. Zajedno smo sedeli u biblioteci i spremali ispite. Sada se bavimo nečim što se nije dogodilo i to je njihov cilj. Nikada se neće izviniti jer to rade ciljano i namerno. Postoje delovi hrvatskog društva, koji umesto da se trude da budemo dobre komšije jer smo upućeni jedni na druge, oni bi da Srbija nestane jer oni jedino tako mogu da budu srećni. Vučić je na meti jer je podigao Srbiju i biće raznih priča i dalje - dodao je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Bora

29.10.2021 09:36

Opet su se malko preracunali

Ruza

29.10.2021 09:50

Opet lazu Hrvati, samo da napakoste Vucicu, a uostalom koga briga vise sta se desavalo u proslosti, i nemoguce je da je Vucic u to vreme bio u tom mestu

Vinka

29.10.2021 09:55

Uvek planski napadaju ali to više nikom u Srbiji nije interesantno.

BANE

29.10.2021 09:56

Hrvati samo izmišljaju laži na račun predsednika Srbije i same države.