KURTI PRIZNAO: Aleksandar Vučić je jedina prepreka nezavisnom Kosovu i velikoalbanskim interesima!

Autor: Republika

Vesti

29.09.2021

22:04

Aljbin Kurti koji ima snažnu podršku opozicionih lidera Đilasa i Jeremića izustio je tokom svog gostovanja na jednoj televiziji da mu samo smeta predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Tanjug/AP

Aleksandar Vučić i Aljbin Kurti

 

Miljenik Dragana Đilasa i Vuka Jeremića - Aljbin Kurti jedini problem u svojoj nameri da potčini i ugnjetava Srbe vidi u Aleksandru Vučiću:

"Kosovo ima problem, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić!", rekao je Kurti.

 

Kurti je u intervjuu istakao da predsednik Srbije misli i priča kao tokom devedesetih godina i da su zbog toga prelazi Jarinje i Brnjak u krizi.

Zašto li je Kurti ovako nervozan? Očgledno je postao svestan da na blef ne može sa Aleksandrom Vučićem i svestan da će morati da se dogovara i svestan da predsednik Srbije ima potpuno poverenje i poštovanje Evropske unije.

Priština je pokušala da putem medija progura svoju verziju da je postignut dogovor, ali su ga ekspresno demantovali Stano i američki ambasador.

Printskrin/Tviter

 

 

Dogovora će biti verovatno, jer je on neophodan, ali ne onakovog kakav su zamislili Aljbin Kurti i njegovi savetodavci, kao i sledbenici, ne glumeći silu i ne tako što će bilo ko gaziti Srbe i Srbiju.

 

Komentari (2)

Loading
Maja

29.09.2021 23:21

Kurti je bezobrazan ali ne i glup i on je svestan da dok je predsednik Vučić da Srbija neće priznati lažnu državu Kosovo