RASKOKODAKALA SE MARINIKA TEPIĆ: Napala Vučića jer otvara fabrike i ne meša se u rad pravosuđa!

Autor: Republika

Vesti

10.06.2021

13:58

Najpoznatija srpska preletačica, potpredsednica Đilasove Stranke slobode i pravde, napala je predsednika Srbije Aleksandra Vučića i to samo zato što otvara fabrike i ne meša se u rad pravosuđa.

Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marinika Tepić

Tajkunski mediji pod kontrolom dvojca bez kormilara Đilas-Šolak, naime, brže bolje su potrčali da je pitaju za komentar posete šefa države Jagodini, gde je otvorena fabrika nemačkog investitora "Fischer automotive systems".

Pa iako je predsednik Srbije jasno stavio do znanja da će predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma odgovarati ako je kriv za aferu koju je lansirala upravo Tepićeva, to nije smetalo Đilasovoj perjanici da predsednikovu posetu Jagodini protumači kao podršku Markoviću.

- Sve se dešava dok mi čekamo da tužilaštvo objavi da je postupak prešao u istražnu fazu i da vidimo Palmu iza rešetaka. U tom trenutku Vučić staje rame uz rame sa Markovićem i otvara fabriku koju ne mora lično da otvara - izjavila je Tepićeva, a opozicioni portali brže bolje potrčali da istaknu na ključnim pozicijama na svojim sajtovima.

Ovo je još jedan dokaz da će hejteri poput Tepićeve iskoristiti svaki povod, pa čak i ako je to otvaranje fabrike i radnih mesta i dolazak investitora, za sticanje jeftinih političkih poena.

 

 

Komentari (9)

Loading
Merima

10.06.2021 14:09

Marinika ne moze da prihvati to sto Srbija napreduje, sto se radi i gradi, sto gotovo svakoga dana dolazi neki novi strani investitor, otvara fabriku i zaposljava nase gradjane.

Milan

10.06.2021 14:29

Ma ko više, ko iole ima mozga, pridaje značaj Marinikinim lupetanjima.

Kaća

10.06.2021 14:42

Napad je najbolja odbrana uvek, ali zaboravljaju kome samo narod veruje danas