TEŽAK KOMPLEKSAŠ! Ne može da kontroliše bes: Jeremić pošizeo od zavisti prema Vučiću!

Autor: Republika

Vesti

10.06.2021

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić nikako ne uspeva da iskontroliše svoju zavist, te na sve načine pokušava da uvredi predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove saradnike.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Vuk Jeremić

- Ovo danas predstavlja Srbiju na sednici Saveta bezbednosti UN, u jednom od najdelikatnijih trenutaka naše novije istorije. J*bala Mara bumbara - napisao je Jeremić na svom nalogu na Tviteru uz fotografiju na kojoj su predsednik Vučić, premijerka Ana Brnabić, ministarka pravde Maja Popović i ministar spoljnih poslova Nikola Selaković.

Ova Jeremićeva objava izazvala je burne reakcije na toj društvenoj mreži, te su mu pratioci, između ostalog, poručili da je samo važno da on ne predstavlja Srbiju.

- Jednom kompleksaš, uvek kompleksaš... Njemu bi bilo bolje da se danas ne oglašava. Zna on dobro zašto - bio je jedan od odgovora na Vukovo pisanije. Objavu Jeremića komentarisao je i narodni poslanik Marijan Rističević.

- Naš bivši ministar spoljnih poslova. Dajte Vuku hitno penziju, on je invalid, invalid u mozak - napisao je Rističević na svom nalogu na Tviteru.

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

Milenko Jovanov, potpredsednik SNS-a i narodni poslanik, za Alo! poručuje da je „predsednik Aleksandar Vučić još jednom pokazao razliku u odnosu na Jeremića i ostale glavešine žutog kartela“.

- Cela Srbija je imala priliku da vidi kako se staloženo, mirno, ali argumentovano i ozbiljno bori za Srbiju i interese Srba. To Jeremić, koji je vodio šibicarsku diplomatiju, pa je pre podne lagao jedne, u podne druge, a uveče treće, niti može da razume, niti je sposoban da izvede - istakao je on i dodao:

- Najzad, to što sad pripisuje „Mari“, hvalio se, kroz ogavno kikotanje, da je radio sam, ali Srbiji. A kada vidite naslovne strane prištinskih medija, preko kojih mu se Albanci zahvaljuju na doprinosu u stvaranju lažne države Kosovo, jasno je da se nije hvalio bez razloga.

Inače, predsednik Vučić pomenutu fotografiju je objavio na svom profilu na Instagramu pred sednicu Saveta bezbednosti UN.

- Za nekoliko minuta počinje sednica Saveta bezbednosti. Naš tim je spreman da štiti interese Srbije i srpskog naroda. Predaja nije opcija. Neka živi Srbija! - naveo je tada on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading