PREDSEDNIK VUČIĆ PRIZEMIO PROVOKATORA SA N1: Vučića pitali o Palmi, on dao JASAN ODGOVOR!

Autor: Republika

Vesti

10.06.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma sigurno odgovarati ako je počinio neko krivično delo. Vučić je tako odgovorio na provokaciju novinara N1 prilikom otvaranja nemačke fabrike u Jagodini.

RepublikaFoto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ
Palma i Vučić

- Hvala vam što ste pomenuli ubistvo Milana Pantića u vreme dosovskog režima, rekao sam Draganu Markoviću da se posebno pozabavi time i verujem da je do određenih pomaka došlo, nisam ja taj koji i treba da sudi da li ima dokaza - poručio je šef države i dodao:

- Verujem da ćemo mi rešiti to pitanje, kao i da će pravda ubica Ćuruvije isto stići. Ja se držim pravnih normi, došao sam na otvaranje fabrike, što se tiče gospodina Markovića, ako je kriv, on će svakako odgovarati. Ne polazite od toga da je on kriv, a taj isti nas je isto optužio da umesto kokošaka držimo drogu. Nemojte to da zaboravite - rekao je Vučić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
maratonac

10.06.2021 11:48

To bi trebalo da je svima jasno...

Zoki

10.06.2021 15:57

Sigurno je samo jedno da ako se dokaže bilo šta od optužbi na račun Dragana Markovića Palme njemu nema mesta u koaliciji sa SNS a o daljem postupku će odlučiti sud!

Anna

10.06.2021 20:55

Otvaranjem fabrike u Jagodina ovaj kraj ce se razviti jos vise, mladi dobiti posao i ostati u Srbiji

Dragan

11.06.2021 01:23

Ama ovaj sa N1 je i došao samo da provocira.