SRPSKE TELEVIZIJE OVO NE PAMTE! Šešelj i Marić u elementu, ređaju se šok izjave: Treba krava da pase na livadi, kokoške da trče po bunjištu...

Autor: Republika

Vesti

26.05.2021

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija Milomira Marića na TV Hepi u kojoj je gost bio lider radikala Vojislav Šešelj i u kojoj je prvenstvene trebalo da se govori o Kolubari i odlukama resornog ministarstva vezanih za to preduzeće, na momente je dobijala sasvim drugačije obrise.

RepublikaFoto: youtube.com/printskrin
Šešelj i Marić

 

Naime, Marić u jednom momentu zapitao Šešelja zašto mu toliko smeta Evropska unija, nakon čega je tok emisije sa visoke politike skrenut na temu zdrave ishrane.

- EU nam plasira svoju jeftinu robu, preopterećenu državnim dotacijama i naši poljoprivrednici propadaju. Eto, to hoću da sprečim. Hoću da spremim uvoz hrane u Srbiju. Šta nam od hrane treba? Treba nam južno voće, pomoradža, limun, nar, banane, smokve - objašnjavao je Šešelj Mariću.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milomir Marić

Ostajući na temi voća i povrća i zdravog načina života, vojvoda je otrkio da je posadio 24 stabla smokava na svom imanju u Hrtkovcima.

- Smokve mogu u Sremu da uspevaju i često ih ima na pijaci. Ništa ne zaostaju za kvalitetom za crnogorskim ili hercegovačkim. Odlične su. I treba narod na naviknemo da jede smokve - govorio je Šešelj u nastavku predavanja.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Pored toga, Šešelj je ocenio da se u Srbiji još uvek proizvodi zdrava hrana.

- Naše svinje su još zdrave, naša goveda su još zdrava. Sa pilićima nije stvar dobra, jer je skoro sav tov pilića u zatvorenom prostoru - podvukao je Šešelj i u istom dahu nastavio:

- Treba životinja da živi u što prirodnijem okruženju. Treba krava da pase na livadi. Ovce, koze... Kokoške treba da trče po dvorištu, po livadi, po bunjištu. Pa i to može da bude industrijska proizvodnja ako imaš dovoljno zemlje. Pa ih pustiš, ujutru im daš malo zrnjevlja, uveče im daš malo zrnelja, a uveče se same snalaze. Kokoš kad se zakolje jeste tvrđe meso, ali je prirodno, zdravo je - objašnjavao je Šešelj.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

O Zorani Mihajlović

Kada je, pak, reč o ministarki Zorani Mihajlović i odlukama koje je ministarstvo na čijem je čelu donelo kada je reč o obustavi izgradnje postrojenja Kolubara B, što je izazvalo i proteste radnika o kojima je Republika već pisala, Šešelj je ocenio da je Mihajlovićeva "kuga koja uništava Srbiju" i "gora od NATO bombardovanja".

Opširnije pogledajte u snimku.

 

Mariću, zašto ne dovodiš one tvoje astrologe?

Kao poseban kuriozitet emisije je i segmet u kome je Šešelj pitao Marića zašto u goste ne dovodi alstrologe, što je ranije bio čest slučaj.

- Zabranio REM - odgovorio je Marić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading