(VIDEO) OPOZICIJA PREUZIMA BEOGRAD?! Novinar srušio Đilasove lažne nade, tajkunskim medijima se orile ove reči!

Autor: Republika

Vesti

25.05.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prognoze lidera Stranke slobode i pravde, žutog tajkuna Dragana Đilasa da bi opozicija mogla da pobedi na izborima Beogradu nisu ništa drugo do najobičnije samozavaravanje, proizilazi iz izjava Nikole Tomića, novinara inače naklonjenog opoziciji.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Mirković, Jadranka Ilić, Pixabay,
Nikola Tomić i Dragan Đillas

Gostujući u jednoj od emisija na tajkunskim medijima, Tomić je raspršio Đilasov mehur od sapunice poručujući da se šanse opozicije da preuzme vođenje prestonice minimalne.

- Treba da budemo realni, minimalne su šanse da opozicija pobedi u Beogradu, ne treba se zavaravati. Zašto? Pa zato što građani glasaju za SNS! SNS je sa Šapićem na ivici ili preko ivice apsolutne većine! Šanse za drugi krug predsedničkih izbora su NEPOSTOJEĆE! - rekao je Tomić u emisiji ostavljajući zabezeknutu novinarku gotovo bez teksta.

 

 

Tomićeve procene sasvim sigurno neće se nimalo svideti gazdi Đilasu koji je nedavno izjavio kako opozicija ima oko 53 odsto podrške.

- Istraživanja pokazuju da je potencijal opozicije, na izlaznost od preko 900.000 birača, negde oko 53 procenta podrške (...). Jedinstvo opozicije povećalo bi verovatnoću da glasa i više ljudi od toga - naveo je nedavno Đilas.

Da je i sam Đilas svestan da ne može da očekuje podršku građana koji mu nisu zaboravili šta je radio dok je žuti kartel vedrio i oblačio Srbijom, jasno je i na osnovu toga što ni ne pomišlja sam da se kandiduje, već u svojim medijima forsira najpoznatiju političku preletačicu u Srbiji - Mariniku Tepić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Ana

25.05.2021 11:31

Voleo bi to Djilas, pa da nastavi da krade od gradjana, ali samo moze da sanja da ce ga neko ponovo podrzati

Danilo

25.05.2021 11:50

Ovako nasilna, nesložna i razbijenaa opozicija nikada neće doći na vlast. Narod se opametio i neće glasati za prevarante.

Vlada

25.05.2021 12:16

Opozicija bez šansi da preuzme Beograd i da ga opljačka.

Mikan

25.05.2021 12:32

Djilas uvek opoziciju pominje kao da je to jedna stranka a ne desetine.