ŠOKANTNE TVRDNJE SRPSKOG ADVOKATA: U Žutoj kući nisu vršene transplantacije organa, odluka o bombardovanju doneta je 1998!

Autor: Republika

Vesti

25.05.2021

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni srpski advokat Toma Fila gostovao je na televiziji Pink i govorio o bombardovanju Jugoslavije 1999. godine, zločinima koje su počinili albanski teroristi iz OVK, kao i licemerju Haškog trinbunala.

RepublikaFoto: Republika
Toma Fila

Upitan da prokomentariše glavne razlike u postupcima koji su vođeni protiv tadašnjeg državnog rukovodstva Srbije i zločinaca iz terorističke OVK, Fila je konstatovao da su Tači, Veselji i "ostali" optuženi da su neposredno učestvovali u likvidacijama.

- Naši su optuženi da su kao politički funkcioneri koji su trebali da predvide šta će se desiti. Pa su po toj komandnoj odgovornosti, koja je "prerasla " u zajednički zločinački poduhvat, koji postoji samo zbog Srba... Međutim, kod Tačija, Veseljija i ovih ostalih, oni su neposredno učestvovali u likvidacijama. To nikada našim nije bilo stavljeno na teret. To je velika razlika - naveo je Fila.

Na pitanje voditelja kako se nigde ne pominje Žuta kuća, iako se čini da je od nje sve počelo, Fila je rekao da ne veruje da je u Žutoj kući mogla da se vrši transplantacija.

- U to vreme, samo je Beograd to mogao da radi. Ni cela Albanija ni Makedonija, Hrvatska niko to nije imao. Moguće je da su tu ljude likvidirali. Al, da su tamo vršili transplantacije, to je nemoguće  kostatovao je Fila.

- U okolini Peći 1998. godine likvidirana je porodica u Peći. I tada su se svi sjatili dole, samo da se  Srbi proglase krivcima i da bombardovanje krene. Naredba o bombardovanju doneta je oktobra 1998. godine, pre Rambujena. Dakle, Rambuje je bio farsa, a i ispostavilo su tu porodicu likvidirali Albanci - rekao je Fila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zoran

25.05.2021 09:40

dobri vesti

Natalija

26.05.2021 07:12

U žutoj kući su mogli biti uzimani organi stavljani u frižider, zatim hitno na aerodrom i odneti ga u bilo koju evropsku bolnicu. Naravno da se nisu tu vršili transplatacije.