Zbog njega je otišla na drugi kraj sveta: Evo kako izgleda suprug Branke Katić!

Autor:

Zabava

25.05.2021

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Branka Katić se zbog ljubavi odselila na drugi kraj svet.

RepublikaFoto: eStock
Branka Katić

Naša istaknuta glumica Branka Katić izgovorila je sudbonosno "da" 2000. godine reditelju i producentu Džulijanu Faranu sa kojim živi u Engleskoj!

Sa suprugom Džulianom Farinom je gotovo nikada nismo videli za ovih skoro 20 godina koliko su u braku.

Sa njim ima dvoje dece, sinove Luja koji se zanima za režiju, dok Džo ima dar za glumu.

Branka je bila jedna od naših najboljih glumica koju se posle filma "Crna mačka beli mačor", Emira Kusturice okrenula inostarnoj karijeri. Naime, nju su tada zapazili strani agenti, a tako je upoznala i svog supruga.

Branka Katić

Branka je tokom boravka u Londonu otišla na razgovor sa producentkinjom i tada upoznala Džulijana Farina u kog se odmah zaljubila.

 Jednom prilikom Branka je podlila delić intime zajedničkog života u Velikoj Britaniji.

- Naa kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta nasmejano je izjavila glumica.

Lepa glumica se podsetila kako je upoznala svoju ljubav za ceo život i šta joj se najviše dopalo kod njega.

 

 

- Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda - između ostalog je rekla svojevremeno i dodala:

- Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim - snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading