RASKINULA VERIDBU! Poznata glumica OSTAVILA DEČKA: Planirala BRAK, a ON VEĆ IMA JEDAN IZA SEBE!

Autor:

Zabava

27.04.2021

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica Dragana Mićalović raskinula veridbu.

RepublikaFoto: instagram.com/hipokampelefantokamela

Dragana i Sloboda

Poznata glumica Dragana Mićalović (30) raskinula je sa biznismenom Stevanom Purićem (33), uprkos navodima da su za ovo proleće planirali venčanje.

Dragana i Stevan su stavili tačku na njihovu ljubav, kako izveštava "Stori", dok se o njihovom zakazivanju venčanja šuškalo još od prošle godine.

RepublikaFoto: instagram.com/hipokampelefantokamela
Dragana Mićalović

Njih dvoje se nisu često pojavali zajedno na događajima, dok su informacije o njihovoj romansi ipak dospevale do javnosti.

- Iako je mlad, Stevan iza sebe ima jedan propali brak i tri ćerke. Zbog toga je mislio da mu se sreća više neće osmehnuti, te da i ako bude našao neku finu i pristojnu devojku, da će ona teško moći da se izbori sa njegovom prošlošću. Međutim, Dragana ga je prihvatila takvog kakav jeste i baš takvog ga voli. Stevan stalno priča da bi voleo da mu Dragana rodi sina, jer već ima tri ćerke - rekao je izvor blizak Dragani i Stevanu za "Alo" pre samo nekoliko nedelja.

RepublikaFoto: instagram.com/hipokampelefantokamela
Dragana Mićalović

Stevan Purić je biznismen i vlasnik benzinske pumpe u Beogradu. Njegova bivša supruga Jovana se svojevremeno takmičila u "Zvezdama Granda". Sa njom je dobio tri ćerke: Niku, Zaru i Bjanku. Nika Purić (12) je poznata po učešću u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", u kojem je ostvarila zavidan uspeh.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading