ŠOLAKOVCI ISPALI GLUPI U DRUŠTVU: Napali ministra Momirovića, A POKAZALI OPŠTE NEZNANJE!

Autor: Republika

Vesti

07.04.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović meta je napada političko-medijske mašinerije dela opozicije predvođene liderom SSP Draganom Đilasom i njegovim starim partnerom Draganom Šolakom, suvlasnikom Junajted grupe pod čijom kapom posluje i portal NovaS.

RepublikaFoto: Tanjug
Tomislav Momirović

Upravo na tom portalu, osvanuo je tekst kojim se opet demonstrira, ako ne (politička) zlonamernost i klevetanje, onda neznanje.

U najmanju ruku.

Naime, u tekstu pod naslovom "Zna li Toma Mona da u vreme Đindića nisu vladali Zemunci" navode da je ministra Momirović imao skandalozan nastup u Skupštini Srbije.

- Nedovoljno informisan ili prosto samo politicki bahat i bezobrazan, tek, ministar odmilošte znan i kao Toma Mona juce je za skupštinskom govornicom rekao da su tokom 2001. godine na vlasti u Srbiji bili "opskurni likovi iz zemunskog i surčinskog klana" - navode.

RepublikaFoto: printscreen
Solakovi mediji napali ministra Momirovića

I onda ironično upućuju da "za one sa slabijim pamćenjem među koje izgleda spada i ministar, pre nekoliko dana obeleženo je 18 godina od ubistva Zorana Đindića, čoveka koji je bio premijer Srbije u vreme o kome govori Momirović":

- Njegova vlada na republičkom nivou, odnosno Vojislav Koštunica kao predsednik Jugoslavije, bili su dve osnovne poluge vlasti, a ne kriminalci iz Zemuna ili iz Surčina.

Međutim, namerno su izignorisali opštepoznate činjenice. Upravo u to vreme zemunski i surčinski klan su otimali poznate i bogate ljude, pa i decu - kao što su, recimo, bili Miroslav Mišković ili sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića... Postrojavali su policajce, jedinica JSO pod komandom Milorada Ulemeka Legije organizovala je pobune na autoputu, Kuli... Spisak je podugačak.

Konačno, upravo pripadnici tih kriminalnih klanova i njihovi saradnici, neki bi rekli, došli su glave premijeru Đinđiću.

Preciznije, pripadnici JSO Legija i Zvezdan Jovanović, kao i pripadnici "zemunskog klana", osuđeni na ukupno 378 godina zatvora za njegovo ubistvo.

Propaganda i protiv Vučića

Da je tekst protiv ministra Tomislava Momirovića na portalu, koji kontroliše Šolak, propaganda i protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića upućuje i zajedljiva zamerka. Navodi se, naime, da je ministar "pokušao je da bude vickast, pa se brže-bolje prebacio na teren na kome se oseća udobno - iskazivanje divljenja prema Aleksandru Vučiću". Ali onda se prenosi Momirovićeva izjava iz parlamenta u kojoj navodi da predsednika zna kao dobrog, pravičnog čoveka (!?).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading