(VIDEO) Stefanović raskrinkao braću Đilas: NE MOGU DA PREBROJE MILIONE EVRA I HILJADE KVADRATA!

Autor:

Vesti

29.11.2020

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović gostovao je u Jutarnjem programu na TV Pink.

Foto: printscreen/TVPink
Nebojša Stefanović

On je gostujući na RTV Pink osudio pokušaje da se kriminalizuje porodica predsednika Aleksandra Vučića.

“Ovo je užas i jedna stvar koja se od dela opozicije plasira vec duže vreme. Oni pokušavaju da prvo kreiraju atmosferu u kojoj su predsednik Vučić i njegova porodica kriminalizovani sa jedne strane”, rekao je ministar.

Stefanović kaže da iz opozicije pokušavaju da predstave Vučićevu porodicu kao vlasnike imovine da bi se onda ispostavilo da su u stvari vlasnici imovine Dragan Đilas i njihove porodice.

“Oni su zamislili da se vrate na vlast i da imaju hiljade i hiljade kvadrata. Bili su na vlasti i imali su prilike da se tada obogate, da postanu enormno bogati. Sada ne mogu da se vrate jer ih narod neće, pa onda smatraju da je jedina prepreka njihovom dolasku na vlast Aleksandar Vučić”, rekao je ministar.

Stefanović dodaje da traže način kako da zaustave Vučićeve pobede, koje su volja naroda, spreče ga da se kandiduje kako bi ih neko proglasio za vlast, ili prete predsedniku da bi ga na taj način porazili.

 

 

 

“Onda dolazimo do toga da kada se pokaže da je to laž, onda idu na sledeću laž, a onda s druge strane vi donesete dokaze, papire, dokumente koje je potpisao Gojko Đilas, brat Dragana Đilasa koji je bio ministar, gradonačelnik Beograda, čovek koji je vedrio i oblačio”, rekao je Stefanović.

Ministar je spomenuo da Đilasov brat Gojko raspolaže sa 35 skupih nekretnina.

“Postavlja se pitanje kako. Koliko je licemerje kada izađete i kada govorite sve najgore i kada svakog dana izmišljate o njima, a sa druge strane vi i članovi vaše porodice ne možete da pobrojite hiljade i hiljade i hiljade kvadata i miliona evra i kažete “super sve smo to stekli kada smo bili na vlasti”, postavlja pitanje ministar.

Stefanović u nastavku kaže da se čak i svega toga ponovo kreće u licemerne kampanje.

“Taj nivo licemerja mi je nekad potpuno nejasan ali mi je jasan cilj da se vrate na vlast po svaku cenu”, kaže potpredsednik Vlade Srbije.

Predsednik je juče na pitanje novinara o ovom slučaju odgovorio da će biti vremena da se sve istraži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
lak

29.11.2020 12:08

Ministar Stefnovci je apsolutno upravu.

Veka

29.11.2020 12:15

Svi znamo ko je Djilas da niko ne veruje da je ovo sve zaradio posteno, to su za svakog obicnog gradjanina nerealne cifre kojim se oni gadjaju, nemam reci osim sramota!

Dada

29.11.2020 12:16

Djias misli da moze nas da prevari,a jako dobro znamo koliko su oni teski. Razbacuivali su se kucama i parama, a narod ostajao bez hleba i posla da bi oni svoje dzepove napunili.

Maja

29.11.2020 12:21

Đilas misli da je predsednik kao on i da su mu sopstveni interesi na prvom mestu. Istina je drugačija i predsednik čini dobro građanima.