TEPIH MAFIJA DERE KOŽU S LEĐA! Građani ogorčeni: Kao zlatnim šamponom da ga pere!

Autor:

Vesti

10.08.2022

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pranje tepiha u perionicama u Beogradu duplo je poskupelo i izazvalo gnev potrošača, pokazuje mini istraživanje Republike.

TEPIH MAFIJA DERE KOŽU S LEĐA! Građani ogorčeni: Kao zlatnim šamponom da ga pere!

Foto: Shutterstock

Kako objašnjavaju nezadovoljni sagovornici Republike, ono što su pre nekoliko meseci mogli da urade za 800 do 850 dinara, sada im treba 1.600.

- Ovo je dranje kože s' leđa! Neviđen bezobrazluk. Do pre tri meseca mogao sam da operem dva tepiha od po, otprilike, kvadrat i po, za 800 do 850 dinara. Sada mi treba duplo više - kaže ogorčeni sagovornik Republike D.M.

Kako on objašnjava, poseban bezobrazluk beogradskih perionica tepiha ogleda se i u tome što kao uslov za besplatno odnošenje i pranje tepiha povećali minimalnu kvadraturu tepiha na osam kvadrata.

- Pa, stvarno! Odakle mi osam kvadrata tepiha. Pa ne živim ja na stadionu nego u stanu! Kad saberem kvadraturu svih tepiha, nikako ne može da dođe te famozne cifre. Pri tom, to do sada nikada nije bio uslov za odnošenje, pranje i vraćanje tepiha - ističe naš sagovornik.

Republika

Foto: Shutterstock

 

Da slučaj našeg čitaoca nije izolovan, potvrdio nam je i drugi sagovornik koji je insistirao da mu ne navodimo ime i prezime, a koji stanuje u beogradskom naselju Krnjača.

- Nema koga nisam zvao, al svugde ista priča. Svi se pravdaju poskupljenjem cena goriva i deterdženata. I sve to razumem, sve mi je jasno, al ne možeš uslugu da povećaš za duplo! Kao zlatnim šamponom da ga pere! I još nešto, kad padne cena goriva, "javlja" mi se da se neće setiti da vrate cenu svojih usluga na onu koja je bila do pre nekoliko meseci. To se nekako "zaboravi" - podvlači naš sagovornik.

U pokušaju da proverimo informacije do kojih smo došli, kontaktirali smo nekoliko perionica tepiha u Beogradu i uvereli se da je do poskupljenja zaista došlo.

Takođe, kako su nam rekli u jednoj perionici u Borči, opravdanje za poskupljenje je u skoku cena goriva i deterženata koji se koriste za čišćenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Zokara

10.08.2022 14:38

Gospodo rbajte sami kao nekada vaši roditelji

OOUR

10.08.2022 15:29

Nema nam druge nego četke u ruke, pa na kolena...... .Aaaa, čekaj...bole leđa, a? Njihovo je da daju ponudu, naše da prihvatimo ili odbijemo, prosto. Šta je problem?

Vlada

10.08.2022 17:16

Kome je skupo neka sam pere. Pošteno.

Vazi

10.08.2022 17:36

Ne najbolje je da vam neko dodje na adresu, popne se na 6-7 sprat, uzme nekoliko tepiha, odnese u servis opere, usisa, vrati vam na taj 6-7 sprat i da naplati 1000 dinara, cak i ovih prosecnih 250 dinara po kvadratu je malo.