IZVUČEN GLAVNI DOBITNIK NIS-ove POKLON AKCIJE: Besplatno gorivo za Stefana Jovičića iz Novog Sada

Autor:

Vesti

26.05.2022

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Stefan Jovičić iz Novog Sada nagrađen je sa tri meseca besplatnog goriva, odnosno 49.200 bonus poena na „Sa nama na putu“ kartici lojalnosti koje može iskoristiti na benzinskim stanicama kompanije NIS.

IZVUČEN GLAVNI DOBITNIK NIS-ove POKLON AKCIJE: Besplatno gorivo za Stefana Jovičića iz Novog Sada

Foto: NIS

Stefan je dobitnik najvrednije nagrade u okviru velike poklon-akcije koju NIS organizuje na štandu kompanije na Sajmu poljoprivrede, koji se održava do 27. maja na Novosadskom sajmu. Iako je dodeljena najvrednija nagrada, u NIS-ovoj poklon akciji svi zainteresovani mogu da učestvuju do kraja manifestacije, a svaki učesnik dobija neki od poklona koje je ovim povodom pripremila kompanija za posetioce štanda.

U okviru ovogodišnjeg Sajma, NIS  predstavlja proizvode i usluge kreirane posebno za poljoprivrednike, kao i bogatu ponudu koja je potrošačima dostupna na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Između ostalog, posebno za poljoprivrednike NIS i Credit Agricole banka kreirali su  AgroBlue karticu koja nudi mogućnost odloženog plaćanja naftnih derivata, i do šest meseci od datuma kupovine, za iznose od 6.000 dinara i više.

Takođe, poljoprivrednicima je na raspolaganju i  AgroGrandPrix kartica Credit Agricole banke koja poljoprivrednim gazdinstvima omogućava kupovinu goriva na 6 ili 12 rata, bez kamate, na svim NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnim objektima.

Svi zainteresovani koji još nisu postali članovi  NIS-ovog  programa za poljoprivrednike, moći će tokom trajanja manifestacije da preuzmu pristupnicu za NIS Agro karticu, AgroBlue kao i AgroGrandPrix karticu, na štandu kompanije, u Master hali Novosadskog sajma.

Posetioci, takođe, mogu da se upoznaju i sa benefitima u okviru najvećeg domaćeg programa lojalnosti „Sa nama na putu“, koji potrošačima donosi značajne uštede prilikom kupovine na benzinskim stanicama NIS-a. 

Komentari (0)

Loading