ČAK 35.000 NOVIH RADNIH MESTA! Vučić: Posebno nam nedostaju ovi profili radnika....

Autor:

Vesti

07.02.2022

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, gost je večerašnje emisije "Čirilica" koju vodi Milomir Marić.

ČAK 35.000 NOVIH RADNIH MESTA! Vučić: Posebno nam nedostaju ovi profili radnika....

Foto: printscreen/happytv

Mnoge aktuelne teme otvoren su ovim povodom, a predsednik je osim izvanredne vesti, a koja se tiče nove novčane pomoći mladima, naveo da je pred građanima Srbije period investicija.

-U ovom trenutku pregovaramo sa 72 investitora. Ukupna vrednost tih investicija je 7.3 milijarde evra, i to je preko 35.000 novih radnih mesta. U ovom trenutku imamo rekordnu zaposlenost u Srbiji. Posebno nam nedostaju zanatlije: od zavarivača, bravara, mehaničara...svi nam nedostaju. Ovo što je važno je da moramo da nastavimo niz uspešnih godina što se tiče privlačenja stranih investicija i da jačamo domaće investicije - istakao je predsednik Srbije i dodao da je politika usmerena na to da takve radnike povrati u maticu, budući da će plate za njih biti visoke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slaki

07.02.2022 23:19

Jaka i stabilna politika koju vodi Aleksandar Vucic kao i nacin na koju predstavlja nasu drzavu omogucava i otvara nam razne mogucnosti na svetskom trzistu kao i dovodjenje novih investitora sto je za nasu zemlju jako vazno!! Srbija je postala zemlja u koju vredi ulagati i koja svojim gradjanima omogucava sve vise radnih mesta!!

Danijel

08.02.2022 09:21

Srbija jaka i stabilna zemlja omogucava nasim gradjanima nova radna mesta!