NAKON MEGE RADONJIĆ ZAVAPIO: Ovo nam je hitno potrebno!

Autor:

Sport

07.02.2022

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 19. kola ABA lige savladali su u dvorani "Mega fektori" ekipu Mege rezultatom 76:69 čime su se učvrstili na liderskoj poziciji regionalnog takmičenja.

NAKON MEGE RADONJIĆ ZAVAPIO: Ovo nam je hitno potrebno!

Foto: Starsport

Nakon susreta, trener Dejan Radonjić je izjavio:

- Čestitam igračima koji su uspeli da se podignu posle izuzetno teškog perioda koji je ostao iza nas. Imali smo jako težak raspored, naporna putovanja, probleme sa koronavirusom i povredama, što je naravno uticalo na partije koje smo prikazali. Pobedili smo Cedevita Olimpiju i Olimpijakos, a poraženi smo od Milana i Monaka - rekao je Radonjić.

Trener crveno-belih nada se periodu u kojem će ekipa imati više vremena kako za trening, tako i za odmor:

- Očekivali smo težak posao protiv Mege koja ima veliki potencijal i perspektivu. Imali smo uspona i padova, dosta smo promašivali iz otvorenih pozicija, ali smo to kompenzovali ofanzivnim skokovima. Nadam se da ćemo u narednih nekoliko dana imati vremena da odradimo i neki trening u kompletnom sastavu, a pre svega da se osvežimo i odmorimo.

 

 

Radonjić je potom istakao da ova pobeda ima veliki značaj:

- Pobeda protiv Mege je od velikog značaja. Imali smo problema i uoči ovog duela. Nismo mogli da računamo na Cirbesa i Mitrovića, umor je naravno bio prisutan, ali su momci smogli snage da uprkos svim problemima stignu do cilja, stignu do pobede.

Zvezdu i u narednom periodu očekuje pakle raspored utakmica.

- Treba nam odmora, treba nam nekoliko dana zajedničkog rada, jer igrači nisu na istom nivou fizičke spreme. Očekuju nas UNIKS i Zadar. Ovaj ubitačan ritam se nastavlja, ali moramo da pronađemo način da nivelišemo stepen fizičke spreme u ekipi, jer je to od vitalnog značaja za nastavak sezone.

UNIKS i Crvena zvezda igraju u petak od 17 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading