EVROLIGAŠKI IZAZOV ZA MEGU! Oglasio se Jovanović pred meč sa Zvezdom!

Autor:

Sport

06.02.2022

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Mege u ponedeljak od 15:30 časova dočekuju Crvenu zvezdu u okviru 19. kola ABA lige.

EVROLIGAŠKI IZAZOV ZA MEGU! Oglasio se Jovanović pred meč sa Zvezdom!

Foto: Starsport

Izabranici Vladimira Jovanovića su se posle pobede u Železniku u prošlom kolu, ponovo uključili u borbu za plej-of, ali ih u ponedeljak očekuje izuzetno težak meč sa aktuelnim šampionom i trenutno prvoplasiranom ekipom regionalnog takmičenja.

Trener Mege Vladimir Jovanović je pred utakmicu protiv Crvene zvezde istakao će biti potrebno da njegova ekipa odgovori na čvrstinu protivnika u oba smera.

Čeka nas veoma ozbiljan i zahtevan protivnik. Crvena zvezda ima veoma dobar roster sastavljen od kvalitetnih i iskusnih srpskih igrača koji čine osnovu tima, pojačan sa nekoliko iskusnih internacionalaca. Igraju jako čvrsto, osnovni kvalitet im je izuzetno kvalitetna odbrana, ne samo na nivou ABA lige, već i na nivou Evrolige. Mi, sa druge strane, u poslednjih nekoliko utakmica smo pokazali određeni nivo čvrstine, voleo bih da tu čvrstinu zadržimo na istom nivou i u utakmici protiv Crvene zvezde. Ujedno, osnovna stvar koja će biti potrebna da se bude u utakmici će biti upravo to da se odgovori na tu čvrstinu koju Crvena zvezda ima, u oba smera - izjavio je trener Mege.

Mega trenutno ima po osam pobeda i poraza u ABA ligi dok Crvena zvezda ima skor 15-1. Poslednji susret Mege i Crvene zvezde je bio u 6. kolu ABA lige ove sezone kada je Zvezda slavila na domaćem terenu sa 81:67.

Kapiten Mege Luka Cerovina je pred duel sa Crvenom zvezdom istakao da je pred njegovom ekipom teška nedelja gde će odigrati tri utakmice u šest dana.

Očekuje nas utakmica sa Crvenom zvezdom koja je izuzetno iskusna i kvalitetna ekipa. Sa ovom utakmicom na počinje veoma teška nedelja posto igramo tri utakmice u praktično šest dana. Igramo dobro u poslednje vreme, pobeda u Železniku nam je puno značila i ukoliko nam se ukažu, pokušaćemo da iskoristimo svoje šanse protiv glavnog favorita za osvajanje lige - kazao je Cerovina.

Ulaznica za utakmicu u hali ‘Mega Factory’ nema, pošto su iste u ograničenom broju podeljenje prijateljima i sponzorima kluba, te ulaz u halu bez karte neće biti moguć, naveli su iz redova domaćina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading