GOREĆE ČAIR: Zvezda udara na Raška Katića!

Autor:

Sport

31.01.2022

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osam najboljih srpskih košarkaških klubova boriće se u Nišu od 17. do 20. februara za trofej "Žućkove levice". U prisustvu najviših čelnika Košarkaškog saveza Srbije, izvučeni su danas parovi četvrtfinala predstojećeg Kupa Radivoja Koraća.

GOREĆE ČAIR: Zvezda udara na Raška Katića!

Foto: Starsport

Pored srpskih predstavnika u regionalnoj ABA ligi (Crvena zvezda, Partizan, FMP, Mega i Borac Čačak), u ovogodišnjem nacionalnom kup takmičenju učešće će uzeti kragujevački Radnički, Zlatibor iz Čajetine i kao najveće iznenađenje, član Druge košarkaške lige Srbije, ekipa zemunskog Borca.

Žreb je odlučio da se Večiti rivali ne mogu sastati pre velikog finala.

Zvanični branilac trofeja, ekipa Crvene zvezde na startu takmičenja sastaće se sa ekipom Radničkog iz Kragujevca čiji dres i dalje nosi nekadašnji proslavljeni košarkaš oba Večita rivala Raško Katić, dok će ekipa Partizana u četvrtfinalu snage odmeriti sa ekipom Borca. U ostalim mečevima sastaju se Mega i Zlatibor, odnosno FMP i čačanski Borac u meču koji će predstavljati i derbi prve runde kup takmičenja.

 

 

Mečevi prve runde Kupa Radivoja Koraća u dvorani "Čair" igraju se 17. i 18. februara, a u borbi za veliko finale, 19. februara snage će odmeriti bolji iz duela Crvena zvezda-Radnički Kragujevac i Mega-Zlatibor, odnosno Partizan-Borac Zemun i FMP-Borac Čačak.

Veliko finale igra se u nedelju 20. februara sa početkom od 21 čas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading