UGOVOR JE POTPISAN: Povratak koji se (nije) očekivao!

Autor:

Sport

28.01.2022

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović potpisali su u „Gradskoj kući“ u Nišu ugovor o oganizaciji finalnog turnira Kupa Radivoj Korać, koji se po 17. put održava u februaru u Nišu.

UGOVOR JE POTPISAN: Povratak koji se (nije) očekivao!

Foto: Starsport

Sotirovski i Danilović su izrazili zadovoljstvo zbog održavanja nacionalnog takmičenja u Nišu i što se borba za „Žućkovu levicu“ vraća u dvoranu „Čair“ koja je, kako je rečeno, „sinonim za Kup Radivoj Koraća“.

– Broj organizovanih završnih turnira u Nišu pokazuje koliko volimo da igramo Kup u ovom velikom gradu u kome su ljudi više nego otvoreni i gde sve učesnike gledaju kao svoje rođene – rekao je Danilović posle potpisivanja ugovora.

On je istakao da je Niš poznat po filmskom i muzičkom festivalu, ali i po ovom košarkaškom „festivalu“.

– Očekujem da uživamo u košarci… – rekao je Danilović i pozvao sve na fer i sportsko navijanje.

– Košarka se vraća na velika vrata na Čair i ne postoji ništa lepše za jednog gradonačelnika nego kada vidite zadovoljstvo građana, pa i onih iz okruženja i inostranstva koji najavljuju dolazak u Niš – istakla je Dragana Sotirovski.

Ona je pozvala sve Nišlije da budu dobri domaćini, da uživaju u košarci i da se raduju svakom novom nacionalnom kupu koji će narednih godina biti održavan u Nišu.

Za „Žućkovu levicu“ i ove sezone boriće se osam ekipa. Pored pet srpskih predstavnika u regionalnoj ABA ligi (Crvena zvezda, Partizan, FMP, Mega i Borac Čačak), na turniru će učestvovati i kragujevački Radnički, Zlatibor iz Čajetine i najveće iznenađenje prve faze kup takmičenja, ekipa koja se takmiči u Drugoj ligi Srbije, zemunski Borac. Žreb će biti obavljen u ponedeljak 31. januara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading